Decizia Guvernului: se reduc 2.000 de posturi din direcţiile teritoriale de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul a decis, miercuri, reducerea a aproximativ 2.000 posturi din direcţiile teritoriale de muncă, la care se adaugă 300 posturi din aparatul Ministerului Muncii, prin comasarea unor structuri şi transformarea Autorităţii de Management în direcţie,au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

"S-a decis reducerea a aproximativ 2.000 posturi în teritoriu, la direcţiile de muncă, la care se adaugă 300 posturi desfiinţate în Ministerul Muncii, prin comasarea unor organisme intermediare şi transformarea Autorităţii de Management în direcţie", au arătat sursele citate.

La sfârşitul lunii iunie, Guvernul a decis ca patru dintre autorităţile din subordinea Ministerului Muncii, respectiv Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi, Autoritatea pentru Protecţia Familiei şi Drepturilor Copilului, Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Handicap şi Inspecţia Socială, să fie transformate în direcţii. Prin această decizie a fost efectuată o reducere a personalului cu 367 de persoane, reprezentând o diminuare de 25% a cheltuielilor din buget.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite