Debut în raliul "Avram Iancu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raliul Avram Iancu Ecomax, cea de-a şaptea etapă a campionatului naţional de raliuri va debuta vineri, la Cluj-Napoca. Pe durata a trei zile, amatorii motorsportului vor avea

Raliul Avram Iancu Ecomax, cea de-a şaptea etapă a campionatului naţional de raliuri va debuta vineri, la Cluj-Napoca.

Pe durata a trei zile, amatorii motorsportului vor avea parte de probe-surpriză, pe trasee noi, necunoscute încă nici de componenţii Napoca Rally Team. Traseul are o lungime totală de 475 de kilometri, din care 135 reprezintă probă specială. Etapa va începe vineri cu un rally show, în parcarea de la Iulius Mall care însă nu contează în clasamentul final, dar va fi principala atracţie a spectatorilor.

Debutul oficial va fi sâmbătă şi pregăteşte opt probe speciale absolut noi în zona muntoasă a Clujului. Cele patru probe speciale de duminică se vor desfăşura pe două segmente de drum mai cunoscute: "Citadela" (PS10,12), care este relativ similară cu proba specială "Steluţa" din cadrul ediţiei 2007 a Raliului "Avram Iancu - Ecomax", în timp ce "Communicar" (PS10) reprezintă reeditarea "super-specialei, pe drumul din Făget spre lacul Miceşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite