De-a v-aţi ascunselea cu Robert De Niro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dakota Fanning avea 11 ani când a jucat în acest film de groază cu nume de joc Majoritatea copiilor au prieteni imaginari la vârste fragede. Emily Callaway are însă un amic ceva mai

Dakota Fanning avea 11 ani când a jucat în acest film de groază cu nume de joc

Majoritatea copiilor au prieteni imaginari la vârste fragede. Emily Callaway are însă un amic ceva mai "deosebit", cu porniri criminale.

Mama lui Emily, Alison (Amy Irving), moare într-un mod neaşteptat, iar pentru a-şi proteja fetiţa, soţul acesteia, David Callaway (Robert De Niro), un psiholog apreciat, decide să o ia pe Emily şi să se mute cu ea într-un loc mai retras şi mai liniştit. Singura care îi vizitează în casa lor nouă este o prietenă de familie, la rândul ei psiholog, Katherine (Famke Janssen).

Nu trece prea mult timp şi Emily îşi face un prieten nou, Charlie. David crede că Charlie nici nu există şi că fetiţa l-a inventat pentru a o ajuta să treacă mai uşor peste trauma morţii mamei sale. Emily se joacă frecvent de-a v-aţi ascunselea cu Charlie, fiind convinsă că acesta există.

Însă liniştea la care spera David nu durează prea mult. Lucruri ciudate încep să se petreacă în comunitatea liniştită, începând cu comportamentul violent al fetiţei şi până la moartea pisicii familiei, într-un mod asemănător cu mama lui Emily.

Două finaluri pentru film

Producătorii "De-a v-aţi ascunselea" au propus două finaluri pentru peliculă, care, la vremea rulării în cinematografe, puteau fi văzute în săli diferite. Este vorba de ultima scenă dinaintea genericului de sfârşit, în care aflăm ce s-a întâmplat cu Emily după evenimentele din film. Una dintre concluzii este optimistă, iar cealaltă este puţin spus "pesimistă".

Copil-actor inteligent

Dakota Fanning, acum în vârstă de 14 ani, este considerată una din cele mai inteligente şi talentate actriţe-copil. A debutat în clipuri publicitare şi cu roluri mici în seriale de succes, "Spitalul de Urgenţă", "CSI" sau "Ally McBeal". Rolul care i-a adus atenţia publicului a fost în multipremiatul "I Am Sam" ("Eu sunt Sam"), alături de Sean Penn. Au urmat "Sweet Home Alabama", cu Reese Witherspoon, "The Cat In The Hat", cu Mike Myers, "Man on Fire", cu Denzel Washington, şi "Războiul lumilor", cu Tom Cruise.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite