FOTO Cele mai misterioase decese din istoria celebrităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natalie Wood
Natalie Wood

Cele mai misterioase nouă decese ale actorilor celebri au fost adunate de jurnaliştii de la CNN, într-un mini-documentar aparte. În cazul multora, controversele nu au încetat - ba chiar mai multe teorii ale conspiraţiei se nasc pentru a explica dispariţiile enigmatice ale acestor oameni care au avut lumea, deci şi pe dumneavoastră, la picioare.

Natalie Wood. După aproape 30 de ani, ancheta în cazul morţii prin înec al lui Natalie Wood este redeschisă întrucât au fost găsite informaţii suplimentare. Celebra actriţă din filmul „Rebelă fără cauză" a fost găsită fără suflare la 29 noiembrie 1981, la vârsta de 43 de ani. Circumstanţele morţii ei nu au fost însă pe deplin elucidate nici astăzi.

George Reeves. Starul din „Aventurile lui Superman" a fost găsit fără viaţă în locuinţa personală la 16 iunie 1959, împuşcat în cap. Deşi verdicul justiţiei a fost clar - sinucidere - mulţi dintre fanii actorului cred că acesta a fost asasinat. Mulţi dintre aceştia chiar au somat autorităţile să caute, în locuinţa sa, urme de kriptonită.

image

Marilyn Monroe. Simbolul frumuseţii din filmele americane a murit la vârsta de 36 ani, la 5 august 1962. În urma anchetei oficiale, decesul a fost pus pe seama unei supradoze de somnifere, însă cele mai multe teorii indică legături strânse cu fostul preşedinte american John F. Kennedy. Prin gestul său de a-i cânta acestuia celebrul „Happy Birthday, Mr. President", Marilyn Monroe a inspirat o mulţime de fani din toate colţurile lumii, care le cântă, chiar şi preşedinţilor lor de asociaţii minore, aceeaşi melodie, cu acelaşi entuziasm.

Marilyn Monroe
Jim Morrison

Jim Morrison. Sex-simbol al anilor '60 şi liderul truperi „The Doors", Jim Morrison a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Paris, în cada din baie, la 3 iulie 1971. Cântăreţul avea doar 27 de ani. Oficialii francezi au explicat că moartea sa se datoerază unui infarct, însă, din cauza faptului că nu au făcut o autopsie, au alimentat teroriile cu privire la asarinearea lui Morrison. Aceste legende vor continua, probabil, asemenea unor călăreţi prin furtună, la nesfârşit.

Bruce Lee. Expert în arte marţiale şi o emblemă a filmelor de acţiune, Bruce Lee a murit, la 20 iulie 1973, din cauza acumulării de lichid în creier, cauzată de medicamentele prescrise. Deşi cei mai mulţi cred că Bruce Lee a fost asasinat, există sceptici care consideră că familia actorului era blesteată. Un lucru este însă acceptat, cu tristeţe, de ambele părţi: Hollywood-ul nu a avut ocazia unică de a produce un film artistic în care rolurile principale să fie rezervate, deopotrivă, şi pentru Bruce Lee, şi pentru Van Damme.

Bruce Lee

Bob Crane. Eroul din „Hogan's Heroes" a fost găsit fără viaţă în apartamentul său la 29 iunie 1978. Actorul a fost bătut şi apoi împuşcat cu o armă care nu a fost niciodată găsită. Se pare că Bob Crane participa la numeroase orgii pe care le înregistra în propria locuinţă. Aparatura pe care o utiliza era furnizată de John Henry Carpenter, care s-ar fi implicat, şi el, în scene sexuale, alături de Crane. Decesul său a rămas învăluit în mister din cauza lipsei probelor.

Bob Crane

Tupac Shakur. La 7 septembrie 1996, rapperul 2Pac a fost împuşcat de mai multe ori, în Las Vegas, dintr-o maşină aflată în mişcare. A murit şase zile mai târziu, la vârsta de 25 de ani. Unii dintre fanii rapperului cred însă că acesta încă mai trăieşte undeva, într-un paradis al gangsterilor, teafăr şi nevătămat.

Tupac Shakur

Biggie Smalls. La doar şase luni după moartea lui 2Pac, rapperul Christopher Wallace, cunocut mai degrabă ca Notorious B.I.G., a fost omorât în acelaşi mod ca „fratele" său de pe coasta de Vest. Autorii crimei nu au fost găsiţi, pe nicio coastă a Statelor Unite - nici în vest, nici în Est.

Biggie Smalls

David Carradine. Celebrul actor din filmul „Kill Bill" a fost găsit spânzurat în toaleta unei camere dintr-un hotel din Bangkok, la vârsta de 72 de ani. Deşi anchetatorii au declarat că actorul s-a sinucis, aceştia au revenit asupra anchetei, spunând că moartea a fost cauzată de o asfixiere accidentală.

David Carradine
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite