Daunele provocate de Bechtel, pe nota de plată a Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile clujene intenţionează să trimită la Guvern nota de plată pentru repararea drumurilor judeţene afectate de maşinile de mare tonaj ale Bechtel. "După părerea noastră,

Autorităţile clujene intenţionează să trimită la Guvern nota de plată pentru repararea drumurilor judeţene afectate de maşinile de mare tonaj ale Bechtel.

"După părerea noastră, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, care este beneficiarul final al autostrăzii Transilvania, ar trebui să suporte cheltuielile pentru repararea acelor drumuri", a declarat, ieri, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, după întâlnirea cu reprezentanţii Bechtel.

Bica a mai spus că s-au identificat două variante pentru rezolvarea acestei probleme. "Fie drumurile, care sunt în administrarea consiliului judeţean, vor trece în administrarea Companiei de Autostrăzi, care se va ocupa de repararea lor, fie printr-o hotărâre de guvern se vor aloca fonduri către consiliu pentru refacerea acestora", a detaliat vicepreşedintele CJ Cluj.

În următoarea lună va avea loc o întâlnire între autorităţile judeţene, Compania de Autostrăzi şi Bechtel, pentru stabilirea soluţiilor. Cele mai afectate drumuri sunt DJ 107L (cariera Holcim - Crăieşti - Lita, de la km 2 la km 30) şi DJ 107 M (Luna de Sus - Săvădisla - Iara - Buru, de la km 0 la km 38).

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite