Dansuri nebune şi gogoşi... muzicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai mari cluburi din Capitală, Twice, îşi deschide porţile în această seară pentru petrecăreţi, începând cu ora 21.00. La subsol, DJ @lien vă va ţine ocupaţi la un

Unul dintre cele mai mari cluburi din Capitală, Twice, îşi deschide porţile în această seară pentru petrecăreţi, începând cu ora 21.00. La subsol, DJ @lien vă va ţine ocupaţi la un cocktail, iar la etaj, MC Lyvyoo şi DJ Marcus vor întreţine atmosfera celor care vor să rupă pingelele dansând. Programul clubului este până la ora 5.00 dimineaţa. Fetele au noroc şi nu vor plăti intrarea, în schimb, băieţii sunt taxaţi cu 10 lei.

La fel de central, cel mai în vogă loc frecventat de studenţi, Club A va avea acelaşi program de deschidere. Diferenţa este că aici se vor servi toată noaptea... "gogoşi". DJ Vase, amfitrionul manifestărilor clubistice din acest weekend, va oferi publicului "Delicious Doughnouts", adică muzică bună.

Momentul este cât se poate de oportun, având în vedere că toamna ne-a bătut în geam, iar studenţimea începe să se adune prin Bucureşti pentru o nouă sesiune de distracţie. În Club A, fetele nu sunt scutite de taxa de intrare. Ele vor trebui să scoată din buzunar 2 lei, iar băieţii 5 lei (preţuri speciale pentru buzunar de student).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite