Dansul dragostei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul rulează în acest weekend la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall, Movieplex şi Cinema PRO Vă mai amintiţi "Dansul dragostei", filmul care s-a bucurat în 2006 de încasări de

Filmul rulează în acest weekend la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall, Movieplex şi Cinema PRO

Vă mai amintiţi "Dansul dragostei", filmul care s-a bucurat în 2006 de încasări de aproape 100 milioane de dolari? Idila dintre cei doi protagonişti are acum un nou ritm.

Rebela Andie West (Briana Evigan), o nou-venită la Maryland School of the Arts, şi ambiţio-sul Chase
(Robert Hoffman) se aventurează în căutarea senzaţiilor tari pe ring. Andie e o paria care încearcă să se integreze la şcoala de artă din Maryland, în timp ce rămâne fidelă visului ei de a dansa cu o trupă de stradă din Baltimore.

Chase e o vedetă în devenire, care urmăreşte să iasă din tipare, dând naştere unei trupe care să intre într-o competiţie de dans. Cei doi îşi unesc forţele şi hotărăsc să participe la cel mai mare şi mai dur concurs de street-dance. Acum, fiecare trebuie să înveţe să împace dragostea cu loialitatea, libertatea, cu oportunităţile.

"Acest film e o cursă amuzantă, dar e vorba şi despre câştigarea lumii în care trăieşti, despre sărbătorirea a ceea ce te face altfel, special. Toţi ne simţim singuri sau nu ne găsim locul uneori. Nu cred că asta dispare vreodată, indiferent de vârstă sau de locul din care vii, dar uneori îţi trebuie cineva să-ţi amintească faptul că viaţa te aşteaptă, iar lumea e aşa cum ţi-o faci tu", spune regizorul Jon M. Chu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite