"Dansez pentru tine", nu doar la PRO TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abia a plecat Dani la Beijing pentru operaţia de care are atâta nevoie şi un nou "Dansez pentru tine" se anunţă la PRO TV din 16 martie. Un lucru destul de bun. Mai ales dacă ne gândim că,

Abia a plecat Dani la Beijing pentru operaţia de care are atâta nevoie şi un nou "Dansez pentru tine" se anunţă la PRO TV din 16 martie. Un lucru destul de bun. Mai ales dacă ne gândim că, peste doar câteva săptămâni, un nou câştigător îşi poate împlini visul.

Am fost reticentă la lansarea primei ediţii "Dansez". Mi-a părut rău de cazurile grave concurente, care, din cauza neîndemânării în ale dansului, au pierdut în faţa cazurilor poate mai puţin grave. O astfel de impresie mi-a lăsat show-ul care a bătut de multe ori recordul de audienţă.

Prea multe lacrimi. Aşa este. Prea multe lacrimi se varsă când vezi câtă suferinţă pot duce unii oameni şi, mai mult decât atât, cu cât curaj se destăinuie în faţa unei ţări întregi. Eu cred că cel mai mare curaj al competitorilor este acela de a se înscrie, de a participa, de a lupta cu prejudecăţile şi cu o concurenţă faţă de care nu poţi fi altfel decât fairplay.

Un curaj demn de lăudat au şi vedetele care se înhamă într-o cursă nebună de dans pentru a susţine cazul în care cred cel mai mult.

Un curaj care poate la început este inconştient sau motivat de dorinţa de popularitate.

Dar, fără îndoială, în cele din urmă, vedetele se umanizează întru totul şi îşi uită eventualele intenţii mai puţin lăudabile.

Haideţi să dansăm şi noi, chiar dacă numai cu gândul. "Dansez pentru tine" nu începe doar la PRO TV. Începe în inimile fiecăruia dintre noi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite