Daniel Funeriu: "Ţara este condusă de Guvern, nu de sindicate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Funeriu
Daniel Funeriu

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, le-a cerut inspectorilor şcolari, în timpul videoconferinţei de joi, să fie loiali Executivului, adresându-le mesajul că ţara este condusă de Guvern, nu de sindicate, el cerând explicaţii pentru situaţia din Dolj, unde "este mai multă agitaţie".

Potrivit imaginilor de la videoconferinţa de joi susţinută de Daniel Funeriu cu inspectorii şcolari generali, difuzate sâmbătă de Realitatea, ministrul Educaţiei a transmis un mesaj ferm: "Guvernul conduce ţara asta, nu sindicatele!".

"Vreau să vă spun că, dacă reuşim să organizăm proba asta, trebuie să fie un test extraordinar de solidaritate şi asta înseamnă că profesorii din România nu înseamnă sindicaliştii ăia de la televizor, nişte... să nu mai zicem, da? Vă rog, atenţie maximă, discutăm cât se poate de hotărât cu liderii locali de sindicat. Guvernul conduce ţara asta, nu sindicatele! (...) Nu vreau să am directori lideri de sindicat, nu vreau să am directori care să fie primii lideri de sindicat şi care să bată palma peste sau pe sub masă", a spus Funeriu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite