Dănciulescu, căpitan-nejucător în „haită“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Andone urmează să desemneze, în curând, noul căpitan la Dinamo. Ionel Dănciulescu este considerat drept favorit pentru preluarea banderolei, însă „Corbul“ are o dilemă: nu ştie cum va fi liderul din teren al „câinilor“ dacă, la fel ca în prima parte a sezonului, va fi mai mult rezervă.

„Căpitanul va fi desemnat de nea Ando. Nu e important cine va fi, dar e o mare onoare să fii liderul unei formaţii precum Dinamo. Dacă eu sunt Dănciulescu, nu înseamnă că sunt titular incontestabil. Trebuie să demonstrez pe teren că merit tricoul pentru că la Dinamo nimeni nu-ţi garantează locul în echipă", a spus fotbalistul în vârstă de 34 de ani. Acesta a comentat şi plecările masive din „Ştefan cel Mare": „Au rămas cei care-şi doresc cu adevărat să joace pentru această echipă, care sunt ataşaţi de aceste culori. Nu vreau să fiu înţeles greşit, dar, pentru unii, le era greu să mai joace aici. Au fost fotbalişti care îşi doreau o schimbare, în timp ce alţii erau mereu apostrofaţi de suporteri şi, până la urmă, au cedat".

Cel mai experimentat jucător din lotul roş-albilor a dat asigurări că nu va părăsi „haita". „Nu m-am gândit niciodată la plecare, am venit să-mi închei cariera la Dinamo. Nu-mi plac lucrurile neterminate, nu-mi place să fug din faţa greului. Cu noi, cei şase-şapte jucători experimentaţi, şi cu aceşti tineri foarte talentaţi sunt convins că lucrurile vor merge bine în returul campionatului", a încheiat Dănciulescu.

Amical cu Austria Viena

Miercuri, dinamoviştii vor disputa primul meci amical programat în stagiul din Antalya. Elevii lui Andone vor întâlni FK Austria Viena, formaţia de pe locul patru din prima ligă, partida urmând să fie transmisă de Digi Sport, de la ora 18.00. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite