Dana Săvuică întinde o mână femeilor singure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când prezintă emisiunea duminicală de pe Kanal D, Dana Săvuică este "mama" mamelor singure. Fosta prezentatoare a emisiunilor "5"shopping", "Dana de Pică", "Hai să vorbim cu Dana"

De când prezintă emisiunea duminicală de pe Kanal D, Dana Săvuică este "mama" mamelor singure.

Fosta prezentatoare a emisiunilor "5"shopping", "Dana de Pică", "Hai să vorbim cu Dana" şi "Jurnal Intim" spune că avea prejudecăţi despre emisiunile reality-show: "Eu nu am mai prezentat un reality-show până acum şi chiar aveam o impresie greşită că ar fi totul aranjat. Aici am constatat că totul este real, fără niciun artificiu".

"Mame singure" este un fel de bandaj moral peste rana doamnelor cu un copil în grijă, aflate în căutarea unui partener de viaţă. La fiecare ediţie, Dana Săvuică încearcă să le ajute pe cele patru mame să-şi găsească un partener de viaţă şi, totodată, un tată pentru copiii lor.

A acceptat provocarea acestui reality-show deoarece crede că ideea emisiunii atinge un punct sensibil al societăţii româneşti.

"Eu însămi am o familie şi, cu toate că sunt independentă, mă simt în acelaşi timp protejată de dragostea şi susţinerea soţului meu. Cred că le pot oferi un sprijin de nădejde acelor femei care luptă să îşi refacă vieţile, căutând bărbatul potrivit - partener spiritual pentru ele şi un tată bun pentru copiii lor", declară gazda emisiunii.

Pe de altă parte, bărbaţii, superiori numeric, luptă ca să cucerească inima uneia dintre "candidate", fiecare încercând să demonstreze că el este ceea ce caută doamna.

Unul câte unul, ca în stupul cu albine harnice şi trântori care nu se ridică la standardele comunităţii, mamele îi elimină pe cei care nu ating cerinţele, pe cei care declară că sunt într-un fel şi altceva reiese din comportamentul lor: "Bărbaţii respectivi sunt selectaţi după modul în care se prezintă, după felul în care se descriu şi după aşteptările mamelor", spune doamna Săvuică.

Maternitatea primează

"Emisiunea nu îşi propune să oblige candidaţii să rămână împreună. Este un prilej de a se cunoaşte şi de a se descoperi. Este alegerea şi decizia lor dacă vor să rămână împreună. Le-am cunoscut bine pe aceste mame şi am rămas uimită de naturaleţea lor.

Ele sunt sincere atunci când spun că îşi doresc un partener de viaţă şi toate mi-au spus un singur lucur: dacă bărbatul ales nu trece de testul afecţiunii copilului, atunci renunţă la el. Sentimentul matern primează în faţa sentimentului de dragoste pentru sine! Unul dintre bărbaţi chiar a avut o ieşire violentă, deşi iniţial, în prezentarea lui, se descrisese ca un om înţelept şi calm".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite