Dana Rogoz, "maestră" în vopsit ouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimii ani, vedeta de "La bloc", Dana Rogoz, a căpătat experienţă în ceea ce priveşte încondeiatul ouălor. Este singurul lucru pe care-l poate face în gospodărie cu ocazia Învierii.

În ultimii ani, vedeta de "La bloc", Dana Rogoz, a căpătat experienţă în ceea ce priveşte încondeiatul ouălor. Este singurul lucru pe care-l poate face în gospodărie cu ocazia Învierii. De pască sau cozonaci se ocupă mama ei. Însă anul acesta, de Paşte, Dana va şi dansa, la PRO TV, în ediţia specială a "Dansez pentru tine".

"Eu voi vopsi ouăle de Paşte şi mă voi strădui să le decorez pe unele cât mai haios, că am căpătat ceva experienţă în ultimii ani.

Şi cel mai bine îmi ies ouăle cu fundiţă. Dar la cozonac sau pască nu mă bag. Am încercat o dată să fac un cozonac şi, când s-a răcit, era bun de spart capul cuiva", povesteşte Dana, care abia aşteaptă să câştige iar concursul "cel mai rezistent ou de Paşte", o adevărată tradiţie deja în familia ei. "De fiecare dată, de Paşte, port ceva nou pe mine, pentru că aşa m-a învăţat mama, de când eram mică. Cică aduce noroc". Anul acesta, vedeta va dansa la PRO TV într-o ediţie specială a "Dansez pentru tine", ce va fi transmisă duminică de la 20.30 Tot de Paşte, Dana se bucură când primeşte noi şerveţele pentru colecţia ei, care se îmbogăţeşte mereu cu ocazia diverselor sărbători. Până acum vedeta a adunat sute de şerveţele, cele mai vechi fiind din 1970, primite de bunica ei.

La şedinţa foto realizată, Dana şi-a adus aminte cum e să ai iepure. "Am avut şi eu unul, îl chema Boghy, l-am primit cadou de la un admirator. A murit la trei ani. Am suferit atât de tare, încât am zis că nu-mi mai iau niciodată. Iepurii nu scot nici un sunet, nu miaună, nu latră, deci n-ai cum să-ţi dai seama dacă îi doare ceva sau dacă nu se simt bine. Şi al meu a murit subit, fără să ştiu ce a avut de fapt. A plâns toată familia după el", îşi aminteşte Dana.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite