Dana Năstase - internată de urgenţă la Spitalul Floreasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2006 cu diagnosticul durere toracică. Se află sub supraveghere medicală şi continuă investigaţiile pentru precizarea diagnosticului. Starea generală este bună şi stabilă", se spune într-un

2006 cu diagnosticul durere toracică. Se află sub supraveghere medicală şi continuă investigaţiile pentru precizarea diagnosticului. Starea generală este bună şi stabilă", se spune într-un comunicat dat ieri publicităţii de medicii Spitalului de Urgenţă Floreasca. Diagnosticul de durere toracică ascunde vreo 20 de posibile afecţiuni, de la viroză respiratorie până la infarct miocardic acut. Dana Năstase ar fi trebuit să se prezinte la Departamentul Naţional Anticorupţie pentru prima dată în calitate de învinuită în dosarul Zambaccian, dar la procurori va ajunge doar scutirea medicală.
Soţia fostului premier Adrian Năstase a sosit cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca puţin după miezul nopţii. După evaluarea stării generale, ea a fost internată în Secţia de Cardiologie a Clinicii Biomedica, într-o rezervă privată, unde ziua de spitalizare costă în jur de 50 de euro. Fişa de obsevaţie întocmită de medici la sosirea la spital spune mai multe decât au vrut ieri să comunice purtătorii de cuvânt ai spitalului. Se pare că diagnosticul de internare a fost angină pectorală, adică o durere puternică în piept, ceea ce popular se numeşte "gheară în piept". La şedinţa grupului parlamentar PSD, Adrian Năstase a spus că familia sa este hărţuită, sugerând că internarea soţiei sale a fost cauzată de acest stres.
Învinuită în dosarul Zambaccian
Dana Năstase era citată, ieri, de procurorii anticorupţie pentru a fi audiată în calitate de învinuit în dosarul Zambaccian. Soţia preşedintelui Camerei Deputaţilor Adrian Năstase este acuzată de complicitate la luare de mită şi obţinerii de foloase necuvenite. La DNA s-a prezentat avocatul familiei Năstase, Gheorghe Diaconescu. În acest dosar, procurorii DNA au audiat ieri un martor care locuieşte pe strada Christian Tell, în vecinătatea imobilului care a aparţinut mătuşii Tamara.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite