Dana Nălbaru i-a luat fetiţei o casă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vă întrebaţi ce mai face Dana Nălbaru? Deşi e o persoană publică, ea a reuşit să ţină cât mai departe de ochii curioşilor ce se întâmplă în sânul familiei ei. Fosta solistă Hi-Q e

Vă întrebaţi ce mai face Dana Nălbaru? Deşi e o persoană publică, ea a reuşit să ţină cât mai departe de ochii curioşilor ce se întâmplă în sânul familiei ei. Fosta solistă Hi-Q e soţie, mamă şi se descurcă de minune în aceste două ipostaze. Mai ales că vedeta spune în "PRO TV Magazin" că "Familia mea e cea mai importantă acum".

Sofia are trei luni şi e fetiţa care a făcut-o pe Dana o mamă fericită: "Nu aş da pentru nimic în lume momentele pe care le petrec cu fetiţa mea. E un copil sănătos, vesel şi cuminte".

Iar despre soţul ei, Dragoş Bucur, Dana spune că "e un tată minunat. Face tot ceea ce fac şi eu pentru Sofia şi de aceea cred că va exista o legătură specială între ei". Iar când Dana şi Dragoş au treabă şi nu pot sta cu fetiţa lor, sar în ajutor bunicile: "La bonă încă nu ne-am gândit".

Şi pentru că se gândesc la viitorul fetiţei lor, soţii Bucur şi-au achiziţionat un teren în afara Bucureştiului, la Baloteşti, pentru că Dana vrea să scape de praful şi zgomotul de aici.

Fiul Dianei Lăscărescu <> mobile

Diana Lăscărescu şi Dan Şucu au devenit părinţi la 3 august 2006. Acum, fiul lor Dan Matei are aproape zece luni şi, spune mama lui, e un copil foarte energic. "Merge în premergător şi nu are deloc stare. A învăţat să facă cu mâna. E înnebunit după telefoanele mobile. Ne-a stricat până acum vreo două-trei - le-a băgat în guriţă sau a aruncat cu ele de toţi pereţii", povesteşte Diana. Micuţul e un adevărat "ceas deşteptător" pentru că se trezeşte de la 6.00 şi, normal, nu-i mai lasă pe cei din casă să doarmă. "A început să şi vorbească. Spune ceva între tata şi apă".

<> , poreclă pentru băiatul Simonei

Simona Bălănescu, ştirista de la Realitatea TV, l-a născut pe Marc, fiul ei, la 19 martie. Pentru că s-a dezvoltat foarte bine, pediatrul micuţului l-a poreclit "Lunganul". "Râde toată ziua, mai scoate şi limbuţa, îi place să se întindă. Iar când vede sau aude ceva nou e nedumerit, se încruntă şi ridică uşor dintr-o sprânceană". Marc a devenit vedetă încă de când era în burtica mamei. "A fost filmat în materialele realizate de mine la Pastila de Sănătate, o să apară şi într-o ecografie în filmul <> în regia lui Nicolae Mărgineanu".

Gina Tănase se <> cu un copil cuminte

Vedeta de la B1 TV, Gina Tănase (fostă Ivaşcu), e mămică din prima jumătate a lunii martie. Ea a născut-o pe Sara la Maternitatea Giuleşti, micuţa având la naştere 3,5 kilograme şi 52 cm. Gina şi soţul ei, Alexandru, o vor creştina pe Sara chiar în această săptămână, naşii fiind Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. Vedeta se poate considera o femeie fericită pentru că micuţa Sara nu e plângăciosă, ea trezindu-se doar o dată pe noapte pentru a-şi cere porţia de lapte.

Sanda Ladoşi, mamă de Ziua Îndrăgostiţilor

După şapte ani de aşteptări şi tratamente de fertilitate, cântăreaţa şi-a văzut visul cu ochii: e mamă. Micuţul Bogdan a venit pe lume pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor. Sanda şi soţul ei, Ştefan Tache, au decis să-i pună numele de Bogdan, care înseamnă "dar de la Dumnezeu". Copilul a venit pe lume conform programării. Primele fotografii cu el au fost făcute pentru un pictorial în revista "Tango" (foto jos).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite