Dana Ivanov are "Magazin de lifestyle"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce le-au convins pe românce de faptul că "Femeia conduce", mai-marii postului Euforia TV s-au gândit să abordeze subiecte de interes maxim pentru viaţa de zi cu zi a doamnelor şi

După ce le-au convins pe românce de faptul că "Femeia conduce", mai-marii postului Euforia TV s-au gândit să abordeze subiecte de interes maxim pentru viaţa de zi cu zi a doamnelor şi domnişoarelor patriei. "Magazinul de lifestyle" este o emisiune realizată şi prezentată de Dana Ivanov, veche "cunoştinţă" a celor care preferă rubricile de modă de pe micul ecran şi care au îndrăgit-o în perioada în care era gazda zilnică a prezentărilor care aveau loc cândva, în matinalul Antenei 1, cu Horia Brenciu pe post de one-man-show. În fiecare seara de sâmbătă, începând cu ora 19.30, Dana Ivanov îşi pune la curent telespectatoarele cu tot ceea ce este de interes feminin, tot ce este nou şi remarcabil pe piaţa produselor de înfrumuseţare sau de întreţinere.
Cum se face un tratament corporal cu ciocolată, care poate fi şi doar o fiţă, dar are şi valori terapeutice, cum reuşeşte artista bulgară Maria Ilieva să îmbine afacerile cu partea artistică a vieţii sale, ce înseamnă lifestyle în domeniul decoraţiunilor interioare - toate acestea pot fi urmărite în ediţia de mâine seară a "Magazinului" Danei Ivanov. Care a reuşit să obţină un interviu cu celebrul psiholog şi scriitor francez Jack Salome, specialist în probleme de cuplu. Salome care recunoaşte că l-a ajutat mult latura sa feminină, vorbeşte despre comunicare relaţională şi se declară un susţinător al femeii. Întrebat de gazda sa de ce sunt aşa de multe femei singure, Salome a răspuns: "Poate veţi fi surprinsă de răspuns, dar pentru mine acesta este un semn că femeile au început să se respecte din ce în ce mai mult şi nu mai acceptă să trăiască închise în tot felul de relaţii de convenienţă".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite