Dan Diaconescu a vândut bilete la un raliu anulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După apartamentele câştigate şi neprimite de români, OTV a organizat un concurs cu premii care nu există.

Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, telespectatorii postului de televiziune au fost invitaţi să trimită sms-uri pentru a câştiga un bilet clasa VIP la Bucharest GrandPrix, o cursă auto ce ar fi trebuit să aibă loc în jurul Palatului Parlamentului, între 19 şi 21 august.

Citiţi şi:

Dan Diaconescu, pe locul trei în topul încrederii

Cursa - anulată, concursul continuă

Joi, 23 iunie, organizaţia Auto GP, cea care organizează astfel de competiţii pe tot globul, a anulat etapa de la Bucureşti. Principalul motiv a fost că Federaţia Internaţională de Automobilism nu a omologat traseul din Capitală, dar şi pentru că organizatorii români nu au mai putut suporta financiar desfăşurarea evenimentului.

Cu toate acestea, joi, 23 iunie, şi vineri, 24 iunie, Dan Diaconescu şi-a invitat telespectatorii să participe la concurs. Câţiva români au şi câştigat, după ce au trimis mesaje care au costat 3,5 euro fiecare. Premiile promise însă nu mai pot fi acordate atât timp cât raliul este anulat.

Cei de la OTV susţin că nu au avut idee despre decizia organizatorilor cursei auto pe care dau, de altfel, şi vina pentru încurcătura creată. „Noi avem un contract semnat cu Nick Şerb, cel care deţine licenţa pentru organizarea concursului. În acel moment ştiam că acest eveniment va avea loc. Banii pentru bilete au fost plătiţi. În contract se specifică faptul că, dacă din diverse motive competiţia nu mai are loc, premiile se consideră pierdute", a declarat Doru Iuga, purtătorul de cuvânt al postului OTV. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite