Dan Ioan Popescu, audiat la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform unor surse judiciare, DNA face verificări în două dosare în ceea ce îl priveşte pe Dan Ioan Popescu. Deputatul urmează să fie audiat, procurorii făcând pentru moment acte

Conform unor surse judiciare, DNA face verificări în două dosare în ceea ce îl priveşte pe Dan Ioan Popescu. Deputatul urmează să fie audiat, procurorii făcând pentru moment acte premergătoare.
Nu trecuseră nici 24 de ore de când procurorii anticorupţie anunţaseră declanşarea urmăririi penale pe numele unui demnitar - vicepremierul George Copos, că în sediul DNA intra deputatul PSD, Dan Ioan Popescu. Citat la ora 15.30, Dan Ioan Popescu a intrat foarte relaxat în sediul DNA, anunţând jurnaliştii că nu ştie de ce a fost chemat. Iniţial, anumite voci au spus că deputatul nu vrea să se ştie că va veni la DNA, urmând astfel exemplul lui Adrian Năstase, care, pentru a fi sigur că nu dă ochii cu jurnaliştii, s-a dus la audieri la ora 7.30. După nici 40 de minute, deputatul PSD a plecat de la întâlnirea cu procurorii, refuzând să spună dacă pe numele său s-a început sau nu urmărirea penală. Dan Ioan Popescu a declarat că este vorba despre un dosar privind privatizarea unei societăţi din subordinea Ministerului Economiei, în timpul mandatului său de ministru.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite