Dan Ioan Popescu şi soţia, la Comisia anti-iliciţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa Supremă se va pronunţa luni asupra corectitudinii dobândirii averii lui Dan Ioan Popescu. Ieri, parlamentarul a fost la instanţa supremă împreună cu soţia, Elena. "Am prezentat,

Instanţa Supremă se va pronunţa luni asupra corectitudinii dobândirii averii lui Dan Ioan Popescu. Ieri, parlamentarul a fost la instanţa supremă împreună cu soţia, Elena.
"Am prezentat, deşi nu era nevoie, dovezi care demonstrează că am avut veniturile necesare pentru a face respectivele cheltuieli. Aici nu se discută despre puncte de vedere, ci despre documente. Atâta timp cât nu am nimic de ascuns, nu m-ar deranja dacă şedinţa de judecată ar fi publică", a declarat Dan Ioan Popescu înainte de a intra la Comisia de Control al Averilor. Întrebat dacă i-a fost greu să strângă documentele pe care le-a prezentat instanţei, fostul ministru a spus că nu, şi a explicat că are fericirea să aibă o soţie frumoasă şi deşteaptă. Avocatul familiei Popescu, Ioan Neagu, a declarat că speră ca rezultatul anchetei să fie casarea cauzei, întrucât s-au depus toate probele necesare în acest sens. Magistraţii au primit şi expertiza financiară contabilă dispusă, însă toate actele din acest dosar sunt considerate clasificate, iar şedinţele de judecată sunt secrete. Procurorul general, Ilie Botoş, a cerut anul trecut instanţei supreme să verifice sesizarea CRJ care susţinea că în mandatul de ministru, Dan Ioan Popescu ar fi achiziţionat mai multe bunuri în valoare de peste 500.000 de euro. DIP este singurul demnitar pe numele căruia s-a declanşat procedura de control al averii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite