Dan Chişu vine cu alte "Reţete"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Dacă te pasionează bucătăria, nu ai nevoie de nicio motivaţie ca să te apuci să găteşti! Ai nevoie de puţin curaj şi de multă imaginaţie. Dar nu ai ce face cu ele dacă nu eşti

"Dacă te pasionează bucătăria, nu ai nevoie de nicio motivaţie ca să te apuci să găteşti! Ai nevoie de puţin curaj şi de multă imaginaţie. Dar nu ai ce face cu ele dacă nu eşti conştient de structurile cu care se lucrează în bucătărie. Totul este o <> şi nu-ţi vine să crezi că ai putea să fii şi tu în stare să faci acelaşi lucru. Singurul mod în care poţi să afli este să încerci" , spune Dan Chişu.

DaKINO Publishing a lansat cel de-al doilea volum al cărţii "Reţete pe muchie de tigaie, povestite de Dan Chişu". Lucrarea nu se înscrie în tiparul manualelor culinare. Autorul a ales să inventeze, dar mai ales să reinventeze atât bucătăria exotică, cât şi anumite preparate tradiţionale româneşti.

Dan Chişu speră că astfel îşi va convinge publicul că reţetele strecurate cu grijă printre rândurile cărţii, deşi sunt rodul imaginaţiei sale, se pot regăsi, cât se poate de practic, în tigaia fiecăruia dintre noi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite