Dan Chişu, pe urmele şamanilor din Peru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Chişu este, pentru mulţi, mai ales un personaj monden. A avut întotdeauna alături femei frumoase şi de succes, a fost subiectul unor poveşti de dragoste tumultuoase, a apărut prin reviste,

Dan Chişu este, pentru mulţi, mai ales un personaj monden. A avut întotdeauna alături femei frumoase şi de succes, a fost subiectul unor poveşti de dragoste tumultuoase, a apărut prin reviste, în emisiuni de divertisment şi, în general, de 16 ani încoace a fost mereu activ în viaţa publică.
Dincolo de toate acestea, 2006 este pentru Dan Chişu, cunoscut ca fiind "părintele" DaKino, un an plin. Proiecte mai mici sau mai mari, aspiraţii nenumărate, ambiţia de a şi le îndeplini în proporţie de 100%, toate acestea fac din Dan Chişu nu doar un personaj monden, ci o personalitate care stârneşte mereu interes.
Prima aventură a anului va începe în ultima săptămână a lunii februarie când o echipă de cinci oameni va pleca spre Peru pentru a descoperi în amănunt viaţa şamanilor. "Distracţia" va dura cel mai puţin trei săptămâni şi cel mai mult o lună de zile, timp în care românii noştri vor încerca să realizeze un film despre experienţele inedite ale şamanilor, despre puterea lor incredibilă şi supranaturală de a pătrunde în lumi paralele? "Nu pot să povestesc foarte pe larg despre acest lucru pentru că acum lucrăm la concept şi nu vreau să vând subiectul înainte de realizarea lui. Acolo se va "naşte" totul, în funcţie de ceea ce vom găsi la faţa locului", spune Dan Chişu.
Echipa formată din Ovidiu Gyarmat, director de imagine, Geo Procopie, producător, Melian Victor, producător, şi Cristi Carcu, subiect al iniţierii (actor principal, cum ar veni?), va avea parte de o lună de surprize. Machu Picchu este unul dintre obiective?
Pe de altă parte, Dan Chişu speră ca în toamna acestui an să-l readucă la Bucureşti pe celebrul Goran Bregovici.
"Pot să comunic intenţia mea de a-l aduce pe Bregovici din nou în ţară cu ultima lui creaţie ?Carmen cu happy end?, în perioada 15 - 25 octombrie, ori la Teatrul Naţional, ori la altă sală mare, de peste 1000 locuri, dar care să poată adăposti un spectacol de teatru, pentru că surpriza anului acesta nu este un simplu concert Goran Bregovici, ci un spectacol total cu o muzica de excepţie, dezvăluie Chişu. Care crede că atunci când ai de gând să faci ceva şi taci e mai bine ca atunci când baţi toba. Pe acelaşi principiu a mers şi acum, la început de an, când DaKino a fost organizator al evenimentului "România pentru copiii Europei", dar acest lucru s-a mediatizat mai puţin decât ar fi fost normal?
În rest, Dan Chişu se ocupă şi de restaurantul său, în care este nu doar un patron simpatic, ci, uneori, chiar bucătar pentru proprii clienţi: "Gătesc şi acum doar în zilele de marţi şi am localul plin. Abia mai găseşti o masă liberă marţea când eu sunt cel care stă la bucătărie şi se ştie că folosesc vin Murfatlar la friptură, dar poate că lor le place să meargă aşa, pe mâna mea fără lista de preparate şi fără să ştie ce fel de mâncare urmează...", se bucură Dan de reuşita afacerii sale şi de faptul că are clienţi fideli.
şi dacă toate vor merge bine, poate acest burlac celebru şi foarte vânat de domnişoarele din lumea mondenă a Capitalei, ne va invita anul acesta şi la nuntă. Oricum, el a anunţat recent că intenţionează să se însoare. şi dacă voinţă există, restul vine de la sine?

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite