Dan Bittman, burlacul râvnit, a devenit familist convins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Bittman a fost mult timp unul dintre cei mai râvniţi burlaci români. şi acum ar intra cu succes în această categorie, şi încă pe un loc fruntaş într-un eventual top, dar, din păcate

Dan Bittman a fost mult timp unul dintre cei mai râvniţi burlaci români. şi acum ar intra cu succes în această categorie, şi încă pe un loc fruntaş într-un eventual top, dar, din păcate pentru fanele sale, el a ales să fie familist. Nu ca la carte şi ca pe vremea bunicii - cu patalama, nuntă cu zurgălăi şi lună de miere tradiţională -, dar din suflet şi din convingerea că este unul dintre norocoşii care şi-au găsit perechea potrivită.
În ziua în care a împlinit 44 de ani, pe 29 martie, solistul de la Holograf a recunoscut, în direct la radio InfoPro, că iubita lui, Liliana ştefan, este însărcinată din nou! Cei doi mai au doi băieţi, Alex (7 ani) şi Patrick (care va împlini 3 ani la 24 iunie), şi acum îşi doresc şi o fetiţă. Dar, pentru că sarcina este foarte mică, nu se ştie încă dacă va fi băiat sau fată, însă este cert că bebeluşul se va naşte la toamnă, în luna octombrie, în zodia Balanţei.
"Bineînţeles că ne dorim o fetiţă, ca să dea bine lângă băieţii noştri, şi chiar ne gândim la un prenume frumos, căutăm pe internet. Ramon Cotizo, realizatorul emisiunii "Ascultă aici!" la InfoPro, s-a şi oferit să-i fie naş, aşa că un nume e asigurat: Ramon sau... Ramona", a declarat Dan Bittman. Solistul e bucuros că peste câţiva ani va putea juca tenis la dublu cu ai săi copii şi crede că se poate vorbi de pe-acum despre trupa... Holograf-junior. Dan Bittman şi-a sărbătorit miercuri ziua de naştere: întâi, prins în traficul din Capitală, apoi în familie, şi, nu în ultimul rând, cu gândul la meciul Rapid Steaua. De ceva timp, colegul său Edi Petroşel l-a transformat în stelist convins, în pofida prieteniei sale cu Răzvan Lucescu.
Eroul multor poveşti mondene cu iz amoros (care au şi apărut prin ziare), Dan Bittman dă peste cap de fiecare dată "verdictele" date de amatorii de cancanuri care-l despart de Liliana şi-l însoară peste noapte cu cine ştie ce duduiţă ieftină de prin târg, care a zis că i-a pus Dumnezeu mâna-n cap pentru că a băut şi ea o cafea la masă cu solistul Holgrafilor şi, dacă s-a nimerit şi vreun paparazzi prin zonă, atunci fata se consideră deja vedetă! Dar vedeta reală, cea care este de peste 20 de ani şi va mai fi încă pe atât, se numeşte Dan Bittman, unul dintre cei mai charismatici bărbaţi ai momentului şi un artist cu valoare incontestabilă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite