Dan Bălan revine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul membru al trupei O-zone speră să aibă succes cu melodia "Crazy Loop". După ce a dat lovitura pe piaţa muzicală internaţională cu hitul O-Zone "Dragostea din tei", vândut în peste

Fostul membru al trupei O-zone speră să aibă succes cu melodia "Crazy Loop".

După ce a dat lovitura pe piaţa muzicală internaţională cu hitul O-Zone "Dragostea din tei", vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume, Dan Bălan se pregăteşte să recucerească publicul românesc cu o nouă piesă compusă de acesta! Melodia se numeşte "Crazy Loop (Mm - ma - ma)" şi a fost deja semnată în 15 ţări, sub numele de scenă Crazy Loop.

"Proiectul Crazy Loop dezvăluie o altă parte a personalităţii mele. Îmi face plăcere să lansez acest proiect şi în România, unde am înregistrat primul succes alături de O-zone", a declarat entuziasmat artistul.
Printre ţările în care piesa "Crazy Loop" va fi difuzată, se numără şi Spania sau Japonia, iar pentru România, Dan Bălan a bătut palma cu MediaPro Music, care îl va reprezenta în exclusivitate.

Astfel, începând din această săptămână, publicul român va putea asculta melodia "Crazy Loop" la toate posturile de radio şi, în curând, va putea fi vizionat şi videoclipul realizat peste Ocean, la Hollywood, pentru această piesă.

Astfel, după ce o vară întreagă s-a tot vehiculat prin România că artiştii care au format cândva trupa O-Zone s-au împăcat, Dan Bălan infirmă toate zvonurile, dă peste cap speranţele fanilor O-Zone şi surprinde. Interpretul revine pe piaţă cu un nou proiect solo. El, încrezător în sine, este convins că va avea succes. Rămâne ca publicul să decidă… (Evelyn Badea)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite