Noua soţie a lui Dan Andronic vrea apartamentul fostului concubin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăta soţie a lui Dan Andronic, cea mai bună prietenă a Ioanei Tăriceanu, se judecă cu fostul concubin pentru un apartament de sute de mii de euro situat în buricul Capitalei.

Proaspăta soţie a lui Dan Andronic, cea mai bună prietenă a Ioanei Tăriceanu, se judecă cu fostul concubin pentru un apartament de sute de mii de euro situat în buricul Capitalei.

Monica Andronic (fostă Comşea) s-a despărţit de tatăl celor două fiice ale sale, Gabriel Ioniţă, în decembrie 2007. La numai câteva săptămâni, mai exact pe 15 ianuarie 2008, Mona Comşea se căsătorea civil cu Dan Andronic, de altfel un fost bun prieten al lui Gabriel Ioniţă.

Petrecerea a avut loc la Monte Carlo, în weekendul trecut, printre invitaţi numărându-se premierul Călin Popescu Tăriceanu şi soţia sa, Ioana, de altfel o bună prietenă a miresei.

Fiicele Monei Andronic, în vârstă de trei, respectiv cinci ani, au rămas în grija tatălui, Gabriel Ioniţă, şi locuiesc în apartamentul acestuia, situat pe str. Ceasornicului, în sectorul 1 al Capitalei. De altfel, în iunie 2008, Monica Andronic i-a intentat un proces fostului ei concubin, în ceea ce priveşte apartamentul, dar şi custodia celor două fete.

"Este imposibil să ne mai înţelegem!"

În acţiunea înaintată, reclamanta precizează: "Menţionez faptul că am convieţuit cu pârâtul încă din anul 1999 şi până în decembrie 2007, relaţia noastră nefiind oficializată niciodată.

În urma acestei relaţii însă, au rezultat două fetiţe. Menţionez că în prezent nu am acces la adresa din strada Ceasornicului, însă merg acolo adeseori pentru a fi aproape de fiicele mele. Solicit ieşirea din indiviziune, deoarece evenimentele din ultima vreme au demonstrat faptul că este imposibil să ne înţelegem şi să stăpânim în comun acest bun".

Apartamentul disputat a fost achiziţionat pe 20 decembrie 2002, la preţul de 222.000 de dolari americani, la numai două luni după naşterea primei fiice a Monei Comşea şi a lui Gabriel Ioniţă. Locuinţa are o suprafaţă de 175 mp, dar şi loc de parcare.

Asociată cu Irina Schrotter

Avocată şi fostă colegă a Ioanei Tăriceanu pe vremea când ambele lucrau la "Muşat şi Asociaţii", Mona Andronic este şi femeie de afaceri. Ea este asociată cu celebra creatoare de modă Irina Schrotter în SC "Delta Fashion" SRL.

În paralel, Mona Andronic este angajată în firma proaspătului soţ, SC "Communication&Media" SRL, în funcţia de asistent relaţii publice şi comunicare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite