Dacie spulberată şi doi morţi într-un accident rutier la Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs, ieri, în jurul orei 12.30, pe podul Otopeni. Din relatările martorilor, o Dacie 1310, care venea dinspre

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs, ieri, în jurul orei 12.30, pe podul Otopeni.
Din relatările martorilor, o Dacie 1310, care venea dinspre Bucureşti, a izbit parapetul din dreapta al podului, fiind propulsată pe contrasens, într-o poziţie perpendiculară cu direcţia de mers. Acolo, Dacia s-a ciocnit cu un autoturism Skoda Octavia, care circula regulamentar. În impact, Dacia a fost, practic, spulberată, partea din faţă fiind desprinsă şi aruncată la 5-6 metri distanţă. "Pasagerul din dreapta şoferului, o femeie, a decedat până la sosirea ambulanţei, iar şoferul a murit în drum spre spital. Cele două persoane din Skoda au fost rănite uşor. "În accident au mai fost implicate alte trei maşini: un microbuz Ford, o Dacie Papuc şi un taxi", a declarat subinspectorul Claudiu Bărbânţă, de la Poliţia Rutieră Ilfov. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale poliţiei, o autospecială pentru stingerea incendiilor şi o alta pentru descarcerare. "Am fost aici când s-a făcut procesul-verbal şi am înţeles că şoferul Daciei practica ilegal taximetria", a spus Vasile Afanase, locuitor în zonă. Tot martorii oculari au afirmat că ambulanţa a ajuns la o oră după accident. "Femeia încă mai respira, iar bărbatul mişca atunci când a venit ambulanţa. Dacă ajungea mai repede, îi salva pe amândoi. Medicul m-a înjurat când l-am întrebat de ce-a întârziat atât", a dezvăluit ştefan Iancu, şi el domiciliat în zonă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite