Daciana Sârbu vrea trei copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre frumoasele din politică este Daciana Sârbu. Este blondă, are picioare de 112 cm şi nişte gene uriaşe. A împlinit recent 30 de ani şi este încă singură. Dar instinctele materne

Una dintre frumoasele din politică este Daciana Sârbu. Este blondă, are picioare de 112 cm şi nişte gene uriaşe. A împlinit recent 30 de ani şi este încă singură. Dar instinctele materne au început să o neliniştească. Ea spune că simte o afecţiune specială ori de câte ori întâlneşte un copil şi ar fi cazul să aibă cel puţin unul al ei.

De vreo doi ani, presa spune că Daciana Sârbu se mărită, dar nu au fost tipărite încă invitaţiile. Care este adevărul?
Adevărat, există o enormă presiune asupra mea. Toată lumea mă întreabă acest lucru şi am început să mă întreb şi eu. Tocmai am împlinit 30 de ani, vârstă la care măritişul este chiar important.

Cum se comportă bărbaţii în preajma dumneavoastră?
Majoritatea sunt foarte amabili şi îmi fac complimente. Însă am întâlnit şi o mulţime de prost- crescuţi. Odată, într-o parcare, un bărbat a sărit să mă bată pentru că ocupasem un loc pe care el îl revendica. M-am speriat foarte tare.

Mereu aţi spus că bărbaţii buni sunt luaţi. Chiar nu aţi găsit nici unul liber?
Mi-au plăcut mai mulţi bărbaţi, dar nu a fost să fie. Oricum, acum este o perioadă foarte importantă în viaţa mea şi nu pot să mă gândesc la bărbaţi. Sunt europarlamentar şi intenţionez să candidez la alegerile următoare, pentru un nou mandat. Patru zile pe săptămână sunt la Bruxelles şi Strasbourg, iar celelalte în parlamentul nostru şi la partid. Când să mai am timp? Dar, în funcţie de rezultatul acestor alegeri, voi face şi pasul cel mare, mai ales că îmi doresc copii.

Să înţeleg că planificaţi mai mulţi copii?
Da, îmi plac foarte mult. Aş dori cel puţin trei şi chiar aş vrea să adopt. Am călătorit recent în Cambodgia şi m-am "lipit" de un băieţel care se juca în noroi. Era murdar la guriţă şi
l-am luat în braţe, l-am şters şi el mi-a dăruit un zâmbet imens. Am astfel de amintiri din mai multe ţări. Eu am fost singură la părinţi şi mi-am dorit tot timpul fraţi sau surori. De fapt, asta
mi-aş dori cel mai mult să fac în viaţă: să ajut copiii sărmani sau care sunt în dificultate. Cunosc mulţi oameni cu bani care ar dori să ajute, iar eu m-aş ocupa cu mare drag de astfel de acţiuni caritabile.

Dacă veţi fi din nou europarlamentar veţi întrerupe mandatul pentru copii?
Sigur că da, mama mea abia aşteaptă să se ocupe de un bebe. Dar nici nu vreau să mă căsătoresc doar pentru că mă întreabă toată lumea când şi cu cine. Oricum, eu mă gândesc deja cum va arăta rochia de mireasă.

<> a cuplat-o cu Ponta

Din când în când, "lumea" a cuplat-o pe Daciana Sârbu cu tânărul politician Victor Ponta. Ei sunt văzuţi foarte des împreună, şi la partid, dar şi la distracţie. Daciana Sârbu spune că este firesc să fie aşa, de vreme ce amândoi sunt implicaţi în activităţile tinerilor în partid. De altfel, cei doi se cunosc de mai mulţi ani, iar Daciana i-a fost subalternă lui Ponta, pe vremea când acesta era şeful corpului de control în Cabinetul Năstase.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite