„Dacă ea s-a dus...mă duc şi eu”, ultimele cuvinte ale unui tânăr care s-a sinucis la numai câteva secunde după iubita lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-au sinucis împreuna
S-au sinucis împreuna

Un bărbat în vârstă de 23 de ani s-a aruncat de la o înalţime de 12 etaje, la numai câteva secunde după ce iubita lui s-a sinucis în acelaşi fel.

„Dacă ea s-a dus...mă duc şi eu”. Acestea au fost ultimele cuvinte ale lui Steven Parker, bărbatul care nu şi-a putut imagina viaţa fără iubita lui.
Tinerii, care locuiau într-o căsuţă din apropierea turnului din care s-au aruncat, aveau probleme cu banii şi îşi căutau de lucru, scrie Daily Mail.

Înainte de a suna la numărul de urgenţă, aceştia au scris pe fugă un bilet de adio.

Mama fetei a primit un telefon de la fiica ei chiar în dimineaţa în care aceasta s-a sinucis. Şi-a dat seama ca ceva se întâmplă, dar a ajuns la faţa locului la numai câteva minute după ce tinerii s-au aruncat din apartament.

Se pare că motivul sinuciderii a fost o aventură pe care Steven a avut-o cu o altă fată pe care a lăsat-o însărcinată.

„Steven umbla cu două fete în acelaşi timp. Un minut era cu Kiran iar în minutul următor era la cealălaltă”, a declarat mătuşa fetei decedate.
Aceasta a mai precizat că îi pare rău de cealălaltă fată, care urmează să nască în zece săptămâni.

Poliţia a ajuns la faţa locului după ce a primit un telefon de la un vecin al cuplului. Acesta era îngrijorat pentru cei doi tineri şi a chemat poliţia să intervină în cearta celor doi tineri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite