STENOGRAMĂ Convorbire Blejnar-Marta despre un presupus ofiţer sub acoperire la SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două dintre cele 56 de volume ale dosarului evazioniştilor cu combustibil de la Braşov conţin exclusiv convorbirile telefonice ale lui Sorin Blejnar. Fostul şef al ANAF este în continuare cercetat de DNA pentru trafic de influenţă, întrucât mai multe convorbiri interceptate în acest dosar conduc la ideea că ar fi comandat subalternilor săi fie stoparea, fie declansarea unor controale.

Din discuţiile prezentate de money.ro rezultă că fostul şef al ANAF avea o relaţie mai mult decât apropiată cu Codruţ Marta, consilierul său.

Codruț Marta: Domnu', tu cunoşti pe unu Narcis Borşan?

Sorin Blejnar: Nu

Codruț Marta: De pe la Piatra Neamț...

Sorin Blejnar: Nu!

CM: F... în gură! Alt fraier! Dar lasă că știu eu cum să îl iau. Care se laudă că ce a vorbit cu tine. Știa de concedii, că eu, că nu știu ce, că el e dealer OMV. Narcis Borșan și e și ofițer sub acoperire pe la SRI. De la ăștia ne vin nouă toate belelele. F...-i mă-sa!

SB: Cine e dobitocul ăsta?

CM: Păi nu știu cine e. Că o fată, că s-a împrietenit și zice...cred că am un nou iubit, da nu-s sigură, ca și cunoștință comună, cum îl cheamă, așa, Narcis. Ce Narcis? Și mai cum? Și așa. Și e dealer OMV, dealer OMV. Și e ofițer. Nu știu de care. A vorbit cu tine acu o săptămână sau două când știa că sunt eu în concediu.

SB: Da dă-l în mă-sa!

CM: Da, bine, dar n-am știut. De aia te-am sunat

SB: Nu, nu.

CM: Am zis că poate știi tu vreun bou din ăsta.

Codruţ Marta şi Sorin Blejnar sunt acuzaţi de complicitate la evaziune fiscală şi sprijinire a unui grup infracţional organizat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite