DJ Ricky Stone îşi serbează ziua în club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul este aniversat, în această seară, la Studio Martin Petrecerea este after hours-ul oficial al evenimentului de la World Trade Plaza care îl are ca invitat pe Danny Tenaglia.

Artistul este aniversat, în această seară, la Studio Martin

Petrecerea este after hours-ul oficial al evenimentului de la World Trade Plaza care îl are ca invitat pe Danny Tenaglia. Alături de Ricky Stone vor mixa Faster şi Pagal (FWD Agency). Sărbătoarea este organizată de Nights.ro şi Love Events.

Pe lângă ocupaţia de DJ, Ricky Stone este şi producător, care se bucură de mare priză la public. Capacitatea lui de a comunica cu clubberii şi de a da viaţă ringului de dans este cu adevărat uimitoare. Originar din Sheffield, Ricky a rupt cluburile şi festivalurile înainte să îşi continue ascensiunea în est. S-a mutat în Asia în 2002 şi şi-a pus bazele în Hong Kong, devenind unul dintre cei mai căutaţi DJ ai zonei. Astfel, în 2004, cand Sasha era în turneul "Involver" în China, Ricky a fost cel invitat să îl acompanieze.

Este talentat şi creativ şi are o pasiune deosebită pentru ringul de dans. Încă de la o vârstă fragedă, a fost atras de acid house şi a pus muzică pentru petrecăreţi oriunde şi oricând i s-a ivit această ocazie, fie că a fost vorba de radiouri-pirat sau de chefurile cunoscuţilor.

Printre marile sale realizări se numără producţiile "Atmosphere to Whoop!" şi "Distinctive Records", remixurile realizate cu o serie întreagă de artişti ca Hybrid, Blue Amazon şi Sueno Latino. În 2006 s-a întors la radio pentru a susţine un show de amploare, în asociere cu DJ Mag, intitulat "Sounds from the Orient", şi transmis live în 75 de ţări. De asemenea, a susţinut turnee în America de Nord şi de Sud, Australia şi foarte intens în Europa, inclusiv apariţii regulate în România, unde şi-a creat un public generos.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite