DJ Project plânge cu "Lacrimi de înger"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recent, trupa a filmat cel de-al zecelea videoclip în cei şapte ani de activitate constantă în muzica românească. "Lacrimi de înger" este titlul piesei şi este cea de-a doua melodie

Recent, trupa a filmat cel de-al zecelea videoclip în cei şapte ani de activitate constantă în muzica românească. "Lacrimi de înger" este titlul piesei şi este cea de-a doua melodie extrasă de pe albumul "Două anotimpuri", care se află în plină promovare.

De altfel, piesa care dă numele materialului discografic a fost nominalizată, anul trecut, la MTV European Music Awards, fiind una dintre cele mai difuzate melodii la posturile de radio.

DJ Project este prezentă, în acest weekend, la cea de-a noua ediţie a Festivalului Berii, un eveniment cu multă muzică şi... bere, la care trupa a pregătit un playlist cu cele mai bune piese din repertoriul lor, din care nu vor lipsi "Două anotimpuri", "Şoapte", "Privirea ta" şi "Încă o noapte".

Astăzi, pe scena amenajată la Ştrandul Neptun, vor mai urca Spitalul de Urgenţă, Tinu Vereşezanu. Mâine, vor cânta Mihai Mărgineanu, trupa Iris. Concertele vor începe la ora 19.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 7,5 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite