DIP, conştient că poate rămâne fără avere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Dan Ioan Popescu şi soţia Elena s-au prezentat, ieri, la instanţa supremă. Ei au stat circa 20 de minute, timp în care au depus mai multe documente în apărarea lor. La ieşirea

Deputatul PSD Dan Ioan Popescu şi soţia Elena s-au prezentat, ieri, la instanţa supremă. Ei au stat circa 20 de minute, timp în care au depus mai multe documente în apărarea lor. La ieşirea din sala de judecată, deputatul a declarat că va aduce toate probele care să ateste că modul prin care a dobândit averea a fost legal. El a explicat că extrasele de la bancă pot fi şi fără ştampilă, dacă se precizează că sunt conforme cu originalul. DIP a mai invocat şi faptul că nu s-a luat în calcul indicele inflaţiei. Demnitarul a spus că toate bunurile le-a dobândit în calitate de simplu cetăţean, şi nu de politician, însă a declarat că este conştient că dacă este găsit vinovat i-ar putea fi confiscată o parte din avere.

Urmează familia Năstase
Mâine, în faţa Comisiei de Control al Averilor ar trebui să se prezinte Dana şi Adrian Năstase, după ce DNA - la cererea fostului premier - a sesizat instituţia în vederea verificării bunurilor dobândite de familia demnitarului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite