Cuţitul beizadelei Covei a "înţepat"din greşeală o tânără în fesă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PoliŢia craioveană s-a văzut pusă, chiar din prima zi a anului, să rezolve un nou dosar penal pe numele lui Iustin Covei, fiul judecătorului Marin Covei de la Curtea de Apel Craiova. Puştiul,

PoliŢia craioveană s-a văzut pusă, chiar din prima zi a anului, să rezolve un nou dosar penal pe numele lui Iustin Covei, fiul judecătorului Marin Covei de la Curtea de Apel Craiova.
Puştiul, care a devenit "vedeta" Băniei, reuşind "performanţa" de a avea primul dosar penal la doar 16 ani, este acum acuzat de vătămare corporală gravă. Victima este chiar o prietenă de-a beizadelei, Andra Mădălina, 17 ani, una dintre persoanele cu care Covei jr. urma să petreacă noaptea dintre ani. Grupul din care făceau parte şi Andra, şi Iustin a participat la o petrecere organizată în cartierul Brazda lui Novac. În jurul orei 21, Andra Mădălina a fost rănită în fesa dreaptă, cu un cuţit, de către Iustin Covei. Tinerii prezenţi la petrecere au bandajat-o cu un prosop şi au transportat-o la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, fiind transferată apoi la Terapie Intensivă. Ancheta este îngreunată chiar de victimă, care spune că este vorba doar de un accident, ea aşezându-se pe briceag. Tatăl fetei rănite contestă însă această variantă. Totuşi, urmare a declaraţiei Andrei, Iustin Covei a scăpat de acuzaţia de tentativă de omor, pentru care ar fi ajuns imediat "la răcoare". Deşi are mai multe dosare penale, Covei a ieşit de fiecare dată basma curată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite