Cuplul TomKat, căsătorie într-un loc blestemat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tom Cruise, îmbrăcat într-un costum albastru-marin şi o cămaşă albă din acelaşi material ca şi rochia miresei, a trecut în drum spre altar pe lângă străjerii îmbrăcaţi în straie

Tom Cruise, îmbrăcat într-un costum albastru-marin şi o cămaşă albă din acelaşi material ca şi rochia miresei, a trecut în drum spre altar pe lângă străjerii îmbrăcaţi în straie medievale care băteau în tobe.
Fiica celor doi, Suri, în vârstă de şase luni, a sosit la nuntă în braţele mamei sale, purtând o rochiţă albă. Au fost prezenţi şi cei doi copii, Isabella şi Connor, adoptaţi în timpul căsătoriei lui Tom cu Nicole Kidman.
Andrea Bocelli a cântat serenade
Tenorul Andrea Bocelli a cântat pentru proaspăta pereche la recepţia de după ceremonie, ce se pare că a costat peste două milioane de euro. Prima melodie pe care au dansat cei doi miri a fost "Songbird", a trupei Fleetwood Mac. Printre invitaţi s-au numărat Jennifer Lopez şi soţul ei, Marc Anthony, Will Smith şi Jada Pinkett Smith, Brooke Shields, Richard Gere sau Jim Carrey.
Castelul Odescalchi, bântuit de fantoma Isabellei de Medici
Castelul Odescalchi a fost, în trecut, loc de refugiu temporar pentru regi şi papi. Legenda spune că fosta locatară, Isabella Medici Orsini, îşi trimitea iubiţii printr-un tunel secret, direct către dormitorul ei. Soţul ar fi aflat şi ar fi strangulat-o.
Localnicii spun că, pentru a se răzbuna, fantoma Isabellei de Medici a început să bântuie castelul. Aici au mai avut loc nunţi celebre precum cea a jurnalistei de la CNN Christiane Amanpour cu fostul purtător de cuvânt al Departamentului de Stat american, James Rubin, în 1998, dar şi a Isabellei Rossellini cu Martin Scorsese, în 1979.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite