Cum va fi vremea de Ziua Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parada militară este, anual, unul din principalele puncte de atracţie Foto: Alex Policală
Parada militară este, anual, unul din principalele puncte de atracţie Foto: Alex Policală

De Ziua Naţională, românii care locuiesc oraşele din Moldova vor avea parte de vreme schimbătoare, cu înnorări şi ploi. Bucureştenii vor avea parte de vreme frumaosă toată ziua.

Prognoza meteorologică arată că, mâine, vremea se va schimba mai ales  în partea de nord-est a ţării, unde cerul se va înnora şi izolat va ploua slab în Moldova.  Va ninge în Carpaţii Orientali.  În restul ţării, va fi cer variabil şi ceaţă în prima parte a zilei, mai ales  în zonele joase.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în centrul ţării şi  13 grade la Drobeta Turnu Severin.

Capitala va avea parte de vremea rămâne frumoasă şi mâine. La amiază, temperatura va ajunge  până la 10 grade Celsius. Cei care pleacă la munte vor avea vreme bună de drumeţie, cu cer senin şi temperaturi ceva mai ridicate pentru această perioadă a anului..

Vineri, va continua să plouă slab, să burniţeze sau să se producă polei în estul ţării. În restul ţării, vremea se va menţine frumoasă. Dimineaţa îşi face apariţia ceaţa.

 Ziua de vineri se anunţă frumoasă,  cu temperaturi cuprinse între  5 grade în Nordul Moldovei şi 11 grade în sud-vestul ţării.

La munte, vreme tocmai bună de drumeţie. Soarele generos nu permite apariţia niciunui fulg de nea. Aer proaspăt, cer senin, vânt liniştit, un cadru cât se poate de plăcut, cu valori termice ridicate pentru această perioadă a anului..
 
La sfârşit de săptămână, vremea va fi frumoasă. Dimineţile vor fi mai reci, dar la amiază temperatura creşte, iar maximele ajung până la 12 grade.

Meteorologii arată că vremea frumoasă  din aceste zile se datorează unui câmp de presiune atmosferică ridicată şi a avansului unei mase de aer mai cald care vine dinspre centrul continentului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite