Cum îşi ameninţa Doru Iuga partenerul de sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori şi riscă până la 15 ani de închisoare
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori şi riscă până la 15 ani de închisoare

Directorul OTV Doru Iuga îl ameninţa pe  prietentului său, Andrei-Marius Staicovici, zis „Adi BMW” - care-i aducea „băieţei” – că are interviuri incendiare cu minori. În replică, proxenetul îl tachina că el „nu are dosar de pedofilie”. Schimbul de sms-uri a fost interceptat de SRI în baza unui mandat judecătoresc emis în dosarul „Sex cu băieţei”.

Doru Iuga îi transmite un sms lui „Adi BMW”, la  9 septmebrie 2010, ora 01.37: „Dacă erai vreo deşteaptă...nu erai ospătar.”

„Sunt deşteapă...deaia nu sutn ospătar”, vine răspunsul 5 minute mai tîrziu.

„Facem un test de cultură generală? Şi cu un pariu substanţial...dar îl vei pierde...deşi eşti obişnuită să pierzi...d la cazinou”, continuă, la ora 01.46, Doru Iuga.

„Ha ha ha....mai bine să pierd la cazino...decât să am dosar penal pentru pedofilie :) sincer...în plus şi furi...oribil!!!”, îi răspunde „Adi BMW.”

„Am nişte interviuri incendiare cu nişte <<personaje>> minore despre tine…în curând pentru audienţă…:))”, îl ameninţă, Doru Iuga, la ora 01.51.

„UUU...deabia aştept. Avatar 2. Dak vrei pot să îţi dau nişte filmări incendiare, să crească ratingu...pe alea sigur nu le ai, nu?”, vine imediat replica lui „Adi BMW.”

Doi copii au dar declaraţii împotriva lui Doru Iuga, în acre au arătat că acesta ştia că că sunt minori.

PROXENTEISM HOMOSEXUAL: Un minor racolat de gaşca lui Iuga a mărturisit că a făcut sex cu un preot

Cătălin (născut în 1993)  a declarat că avea 16 ani când a început să se prostituieze.

 „Printre clienţii pe care i-am avut, se numără şi Doru Iuga, de la OTV, pe care îl cunosc de aproximativ 2 ani.
 În urmă cu aproximativ un an şi jumătate, am întreţinut relaţii sexuale cu Doru Iuga prima dată, în apartamentul lui, situat pe Calea Moşilor.Am avut relaţii sexuale cu Doru Iuga de 5-6 ori la el în apartament, de 4-5 ori la un hotel şi o singură dată la un prieten de-al lui, în zona Gării de Nord. De fiecare dată mă plătea cu sume cuprinse între 150 şi 250 de lei, sau 100 de euro, în funcţie de câţi bani avea. La  prima întâlnire pe care am avut-o cu Doru Iuga, pentru a întreţine relaţii sexuale cu acesta, el m-a întrebat ce vârstă am, iar eu i-am răspuns că am 16 ani împliniţi.

Totodată, precizez că hotelul în care am întreţinut raporturi sexuale cu Doru Iuga, se află situat în apropierea Pieţii Rahova, fiind în general ocupat de muncitori în construcţii.

Andrei (născut în 1995) a confirmat cele declarate de fratele său şi a explicat că l-a cunoscut pe Doru Iuga când avea 15 ani, în clubul Soho.

„Doru Iuga m-a intrebat daca sunt homosexual, eu i-am raspuns ca da, si el mi-a oferit 100 de lei sa merg cu el acasa.Am ajuns la apartamentul acestuia, pe Calea Mosilor si am intretinut cu el relatii sexuale orale”. Dupa aceea, am stat de vorba si din discutii, el mi-a spus ca il cunoaste si pe fratele meu Catalin, spunand despre fratele meu ca are organul sexual de 23 de cm. Stiu ca fratele meu a intretinut relatii sexuale de mai multe ori cu Doru Iuga.
          

Arat faptul ca Doru Iuga, are cont pe site-ul „Gay Romeo”, cu numele de iuga_Doru. Totodata precizez ca apartamentul din Calea Mosilor, unde am fost la Doru Iuga, se afla la etajul 4, cum urci scarile, apartamentul din mijloc. În clubul SOHO l-am vazut de mai multe ori pe Doru Iuga, acesta fiind insotit aproape de fiecare data de cate 2-3 baieti tineri”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite