Cum a rezolvat PNL conflictul de la Bacău: Protocolul USL, semnat de adjuncţii lui Stavarache şi Hrebenciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii PNL au tranşat conflictul de la Bacău, protocolul între organizaţiile PSD şi PNL fiind semnat la sediul central al liberalilor. Soluţia de compromis a fost aceea ca documentul să fie parafat de vicepreşedinţii celor două organizaţii şi nu de preşedinţii Viorel Hrebenciuc (PSD) şi Romeo Stavarache (PNL), aflaţi în război.

Informaţia a fost confirmantă pentru “Adevărul” de liderul PNL Bacău Romeo Stavarache. Confruntaţi cu refuzul lui Romeo Stavarache de a-şi pune semnătura pe un document alături de Viorel Hrebenciuc, liderii USL au stabilit ca protocolul să fie semnat de Ionel Palăr (vicepreşedintele PNL Bacău) şi Dragoş Benea, (PSD, preşedintele CJ Bacău). Practic, liderii PNL l-au aşteptat pe Ionel Palăr cu un document care trecuse pe la PSD şi era deja semnat de Dragoş Benea, au afirmat surse liberale.

Informaţia a fost confirmată pentru “Adevărul” de preşedintele PNL Bacău Romeo Stavarache care a şi explicat de ce nu a semnat personal protocolul. “Eu cât voi trăi nu îmi voi pune semnătura pe un document alături de Viorel Hrebenciuc”, ne-a declarat Stavarache. El a lăsat, însă, să se înţeleagă că semnarea protocolului nu va rezolva problemele dintre cele două organizaţii.

“Conducerea PNL Bacău a decis că vom merge separat în toate localităţile din Bacău. La nivelul municipiului Bacău şi al judeţeului vom avea candidaţi comuni. Organizaţia judeţeană a decis că aceştia vor fi Romeo Stavarache la primărie şi Ionel Palăr la şefia CJ”, a afirmat Stavarache. El a părut să nu fie sensibil la faptul că liderii USL deja au stabilit alt algoritm pentru Bacău (candidat PSD la CJ, candidat liberal la primărie). “Astea sunt condiţiile noastre, nu ne interesează ce vrea PSD”, a adăugat Stavarache.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite