Cum poţi să vinzi o casă la periferie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum poţi să vinzi  o casă la periferie
Cum poţi să vinzi o casă la periferie

Locuinţele de la marginea oraşului pot costa mai puţin cu până la 1.500 de euro pe metrul pătrat faţă de cele din localitate. Amatorii de case ocolesc periferiile oraşelor, potrivit unui studiu recent. Adrian Niculae vinde cu succes locuinţe în zona Bragadiru şi vrea să fie excepţia de la regulă.

Mai citeşte şiŞ



Proiectul de vile Atlantic, care a avut cel mai mic preţ pe metru pătrat în cadrul Condominium Expo, târg imobiliar încheiat duminică, este situat la 1,5 kilometri de Bucureşti, pe Şoseaua Alexandriei. Dacă vizitezi acest complex rămâi surprins de infrastructura bună. Aceasta şi costul de 90.000 de euro pentru un apartament de 135 de metri pătraţi au făcut ca în prezent majoritatea caselor să fie vândute.

Ansamblul cuprinde 15 vile, dintre care nouă sunt finalizate, ceea ce înseamnă prima fază din ansamblu. A doua fază va fi construită începând din primăvara anului viitor. „Vilele sunt compuse din parter, etaj şi mansardă, iar unele au şi demisol. Casele se pot vinde integral sau per apartament, ceea ce înseamnă un etaj de casă”, explică Iliuţă Oprea, şeful de şantier al Atlantic. În afară de infrastructură, preţul joacă un rol extrem de important în alegerea zonei în care să-ţi cumperi o casă.

Dacă în zonele centrale din Capitală preţul mediu al unui metru pătrat de apartament variază între 1.500 şi 2.000 de euro, în zonele periferice costul pe metru pătrat de locuinţă poate aduce reduceri semnificative bugetului alocat pentru achiziţionarea unei case.

Citiţi mai multe despre acest subiect în suplimentul "Expert Imobiliar", care apare la chioşcuri marţi, 20 octombrie, împreună cu ziarul "Adevărul"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite