Csibi Istvan, cercetat în libertate pentru un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controversatul om de afaceri harghitean Csibi Istvan riscă să petreacă şapte ani după gratii, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Duminică dimineaţă, în jurul orei 6.00,

Controversatul om de afaceri harghitean Csibi Istvan riscă să petreacă şapte ani după gratii, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Duminică dimineaţă, în jurul orei 6.00, poliţiştii din Miercurea-Ciuc au fost sesizaţi că, pe strada Harghita, un autoturism BMW a intrat într-un stâlp de iluminat. Echipajul sosit la locul accidentului l-au găsit pe Csibi Istvan, care s-a opus testării alcoolscop şi recoltării de probe biologice. Poliţiştii spun că omul de afaceri a refuzat să meargă la spital sau la sediul poliţiei, părea într-o stare avansată de ebrietate, vorbea incoerent, iar de câteva ori a adormit.

Neştiind cât de grav este rănit, oamenii legii au chemat o ambulanţă, care i-a acordat îngrijiri medicale de prim ajutor şi l-a transportat pe Csibi la Spitalul Judeţean Miercurea-Ciuc, unde a refuzat din nou să se supună recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Csibi Istvan este cercetat în stare de libertate, ca urmare a refuzului de a i se recolta probe biologice.

Omul de afaceri nu a rămas fără permis, pentru că a refuzat să dea vreun act. Permisul lui Csibi Istvan i-a fost suspendat de către poliţiştii bucureşteni pentru o abatere de la Legea circulaţiei, dar el a contestat-o, iar până la pronunţarea unei sentinţe definitive avea dreptul să conducă. Numai că, după accidentul de ieri, Csibi Istvan nu mai are voie să şofeze până la finalizarea anchetei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite