Cros olimpic în Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 900 de bucureşteni au alergat vineri în crosul "Ziua Olimpică" organizat de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român în Parcul Tineretului din Capitală. La start au fost

Aproximativ 900 de bucureşteni au alergat vineri în crosul "Ziua Olimpică" organizat de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român în Parcul Tineretului din Capitală.

La start au fost prezente personalităţi din lumea sportului precum: Violeta Beclea şi Laura Badea Carlescu, care, împreună cu participanţii la cros, au parcurs un traseu de tei kilometri.

Au fost premiaţi primii trei finalişti la fete şi băieţi, dar şi cel mai vârstnic participant, o sportivă de 86 de ani. Cel mai tânăr participant a fost un băieţel de 8 ani.

Bucureştiul este printre primele oraşe din ţară în care se desfăşoară Crosul "Ziua Olimpică". Seria de crosuri din cadrul proiectului amplu "Luna Olimpică" a fost deschisă pe 25 mai de Timişoara, iar în următoarele săptămâni se vor desfăşura competiţii in alte 28 de localităţi. Anul trecut, crosul a fost organizat în 31 de judeţe din toată ţara şi în Capitală şi a adunat la start peste 15.000 de participanţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite