Cristina Şoloc peţită de FHM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Şoloc, gazda emisiunii "Motomagia" de la TVR 2, şi-a cunoscut soţul prin intermediul revistei FHM. După ce a văzut-o în urmă cu şapte ani într-un pictorial din FHM,

Cristina Şoloc, gazda emisiunii "Motomagia" de la TVR 2, şi-a cunoscut soţul prin intermediul revistei FHM.

După ce a văzut-o în urmă cu şapte ani într-un pictorial din FHM, Cătălin Şoloc a "pus ochii" pe Cristina. "M-a văzut în această revistă şi a tras concluzia că sunt plină de <> . Deci şi-a luat gândul de la mine. Dar nu de tot", povesteşte Cristina. După ce au legat o conversaţie, i-a venit rândul vedetei TVR 2 să-şi facă o părere despre Cătălin: "El avea o privire cuceritoare, dar mi se părea foarte arogant şi sigur de farmecul lui. Drept urmare, eu am pozat într-o femeie dură, ironică şi hotărâtă, ca să-i dau peste nas". Însă a doua zi, Cristina s-a convins că... doar i s-a părut că el este îngâmfat. Cei doi şi-au dat întâlnire, au vorbit vrute şi nevrute şi... s-au plăcut. Atât de tare, încât s-au căsătorit după doar un an.

Chitară în loc de maşină

Recent, Cătălin a vrut sa-i facă soţiei sale un cadou extraordinar: un Opel Corsa. Însă ea l-a refuzat motivând că are deja un mijoc de transport: motocicleta. Dar, ca să nu rămână fără cadou, Cristina şi-a exprimat dorinţa de a avea o chitară electro-acustică. "M-am gândit că, dacă tot o intereseaza mai mult o chitară decât o maşină, măcar să fie o chitară adevărată: un Fender", a mărturisit Cătălin.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite