Cristina şi Smiley fac experimente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Rus şi Smiley. Ce vă spun aceste personaje dacă lăsăm la o parte cariera lor muzicală de succes? Ei bine, vă ajut eu. Cei doi au rămas amici după experienţa de la "Dansez pentru

Cristina Rus şi Smiley. Ce vă spun aceste personaje dacă lăsăm la o parte cariera lor muzicală de succes? Ei bine, vă ajut eu. Cei doi au rămas amici după experienţa de la "Dansez pentru tine", o emisiune-concurs în care s-au legat multe prietenii (chiar iubiri dacă ne gândim la Iulia Vântur şi Marius Moga). Au rămas şi ei împreună, dar pe micul ecran, căci prezintă emisiunea "Mega Clever", un show cu şi despre experimente...

Cristina, ai mai avut experienţa prezentării unei emisiuni. Acum treci la experimente...

Sunt foarte entuziasmată de formatul emisiunii "Mega Clever" şi de echipa cu care sunt foarte fericită să mă reîntâlnesc după experienţa "Dansez pentru tine". Totul îmi place. Mi se pare atât o experienţă profesională inedită, cât şi o experienţă de viaţă, pentru că aflu alături de telespectatori lucruri interesante despre realităţile înconjurătoare.

Cum te înţelegi cu Smiley?

E foarte simpatic, mereu pus pe şotii. Lucrăm foarte bine împreună şi munca e o plăcere pe platoul de filmare. Chiar dacă trec orele, nu mai simţim oboseala.

În ce constau pregătirile pentru emisiune?

Ne-am întâlnit, am discutat formatul emisiunii, fiecare experiment în parte, am repetat destul de mult, în aşa fel încât la filmare totul să meargă strună.

Cum de-ai ajuns să prezinţi acest show?

Mi-a plăcut la nebunie formatul emisiunii şi echipa cu care urma să lucrez şi am dat o probă. Sunt foarte entuziasmată şi sper ca telespectatorii să aleagă să experimenteze alături de noi şi de vedetele care vor participa la emisiune. E foarte interesant că în fiecare ediţie două echipe de vedete se vor întrece în experimente şi soluţii, iar echipa care va acumula cele mai puţine puncte va fi supusă la experimente explozive. În prima ediţie, cei care vor pierde vor fi electrocutaţi în timp ce beau un pahar cu apă. E şi amuzant, şi înfricoşător în acelaşi timp.

Smiley, debutezi ca prezentator. Ai emoţii?

Eu nu sunt prezentator clasic la "Mega Clever". Eu am spus de la început că nu ştiu să prezint o emisiune şi am aflat că aici trebuie să mă joc şi atunci am spus fără ezitare: "Aici e de mine!". Nu am emoţii deloc şi asta pentru că e o postură care mi se potriveşte mănuşă.

Laşi cariera muzicală pe locul doi?

Nu, în nici un caz. Sunt lucruri care se completează. Mai mult decât atât, la sfârşitul lui august voi lansa un album solo.

Faci echipă cu Cristina. Cum vă înţelegeţi? Aţi avut mici certuri la repetiţiile pentru emisiune?

Nu, nicidecum, ne înţelegem foarte bine şi sper să fie la fel de bine şi în continuare. E mare distracţie pe platoul de filmare, echipa e grozavă şi totul se rezolvă cu zâmbete şi bună dispoziţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite