Cristina Cioran,între teatru şi televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Cioran pare că se simte confortabil cu statutul ei de prezentatoare de televiziune. Îndrăgeşte emisiunea "Dimineaţa devreme", difuzată de Antena 1, e clar cam în ce perioadă a zilei,

Cristina Cioran pare că se simte confortabil cu statutul ei de prezentatoare de televiziune. Îndrăgeşte emisiunea "Dimineaţa devreme", difuzată de Antena 1, e clar cam în ce perioadă a zilei, şi este în general foarte mulţumită de viaţa ei.
Prezintă o emisiune care îi place şi, povesteşte ea, se împacă bine cu Capatos, colegul ei, pentru că "râdem unul de altul fără să ne supărăm". Pe viitor şi-ar dori să continue dialogul cu televiziunea, dar are ambiţia să prezinte singură o emisiune realizată şi produsă în întregime de ea. Oricum, are multe idei de formate de emisiuni, aşa că la un moment dat trebuie să se ivească momentul oportun. Se descurcă bine ca prezentatoare, dar mai presară când te aştepţi mai puţin câte o bâlbă, ca toată lumea, "din motive de prompter", completează glumeaţă ea, "deoarece mă domină, dar mă voi redresa eu".
Din ce în ce mai mulţi actori scriu scenarii. Cristina e printre ei
Activitatea ei de actriţă nu a încetat, ba, dimpotrivă, chiar anul viitor va juca în filmul unui regizor român, dar nu prea vrea să vorbească despre asta înainte de vreme. În plus, lucrează şi ea la un scenariu. Se trezeşte foarte devreme, la 5 fără un sfert, intră în emisie la 7 şi termină emisiunea la 9. Se mai ocupă de una, alta, după care, pe la 4 după-amiaza, e liberă şi poate trage un pui de somn. După-amiezele şi serile şi le petrece deseori scriind, aşa că, probabil, nu mai este mult până va avea scenariul gata. Filmele de la care are ce învăţa sunt cele britanice, preferatul ei fiind "Love actually", cu Liam Neeson şi Emma Thompson în rolurile principale. şi-ar dori foarte mult să joace într-o astfel de producţie, dar, modestă, nu merge atât de departe cu gândul. Oricum, nu se vede lucrând în afara domeniului artistic, aşa că, dacă nu ar fi reuşit să fie actriţă, ar fi încercat probabil o carieră muzicală.
Festivalul de la Avignon, o şansă neexploatată pentru teatrul românesc
Este foarte încântată de experienţa de la Festivalul de la Avignon, unde a participat şi care a durat prea puţin pentru încântarea cu care l-a primit ea. "A fost un test pe care l-am trecut cu brio, pentru că dacă mergi la Avignon reprezinţi ceva, faci parte din tagma actoricească, cu siguranţă".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite