Cristalele Swarovski, în întreaga casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

prosoape din aceeaşi colecţie, care au şi ele aplicaţii de cristale şi costă 99 RON. Tot la acelaşi magazin se găsesc şi lenjerii de pat "ornate" cu aceste cristale. "Anul acesta e moda

prosoape din aceeaşi colecţie, care au şi ele aplicaţii de cristale şi costă 99 RON. Tot la acelaşi magazin se găsesc şi lenjerii de pat "ornate" cu aceste cristale. "Anul acesta e moda cristalelor Swarovski", ne-a spus Mario Carbone, directorul Linea Oro Class. Lenjeria, formată din două feţe de pernă şi două cearşafuri, costă 890 RON.
Draperiile şi ciucurii respectă moda
Pentru casele ultramoderne sau pentru locuinţele cu decor minimalist, unii arhitecţi recomandă draperiile şi ciucurii cu Swarovski. "Ciucurii sunt din lemn cu cristale şi mătase", ne-a spus Mario Carbone, precizând că preţul unei draperii este de aproximativ 530 RON. Un set format din două draperii care au asemenea cristale ajunge să coste în jur de 700 RON. La magazinul Destra, pe lângă ciucurii cu semicristale (un tip de cristale mai ieftine) se găsesc şi covoare cu Swarovski. "Inserţiile de cristale Swarovski reprezintă moda acestei ierni, dar şi moda 2006-2007", ne-a explicat Cristina Stănescu, managerul firmei Destra. Ea ne-a arătat diverse cataloage venite din Paris, unde modelele de covoare sunt, în majoritate, ornate cu Swarovski. "Designerii parizieni recomandă covoarele acestea la o mobilă supermodernă, dar, pentru că sunt foarte elegante, ele se potrivesc şi unui mobilier vechi", a adăugat Cristina Stănescu. Un asemenea model cu dimensiuni de 160X230 cm costă între 1.000 şi 1.600 de euro.
De la bijuterii la frigidere şi telefoane mobile
Cristalele Swarovski sunt cristale de o calitate superioară şi tăietură precisă (sunt faţetate) şi poartă numele creatorului lor. Daniel Swarovski a inventat în 1892 o maşină de tăiat şi faţetat cristale cu o mare precizie, iar din 1895, el a deschis o fabrică de tăiat cristale. Astfel a ajuns să facă o serie de bijuterii, binocluri de înaltă calitate, decoraţiuni interioare, candelabre, toate ornate cu aceste cristale faţetate.
Cristalele Swarovski au devenit un reper în domeniul modei şi al bijuteriilor şi, mai nou, au început să fie ataşate unor obiecte din alte domenii, cum ar fi electronice şi electrocasnice. Astfel, a fost creată o gamă specială de frigidere şi congelatoare, ediţie limitată, încrustată cu cristale Swarovski, care a fost prezentată la noi în ţară, în primăvara acestui an, în cadrul unei licitaţii organizate în scopuri caritabile. De asemenea, tot atunci a fost lansat, în ediţie specială, şi un telefon mobil dedicat femeilor, cu un design aparte şi, bineînţeles, cu cristale Swarovski.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite