Crin Antonescu: Este o minciună afirmaţia lui Dinu Patriciu. Omul de afaceri: Dacă tăcea, filosof rămânea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crin Antonescu este suparat nevoie mare pe Dinu Patriciu. Liderul PNL declara duminică seară, într-o intervenţie la Antena3, că omul de afaceri ar fi minţit atunci când a afirmat că respectă USL-ul pentru că este o "alcătuire" la "obârşia" căreia se află şi el. În replică, Dinu Patriciu a preferat să fie scurt în declaraţii: "Dacă tăcea, filosof rămânea"

“Este de datoria mea ca preşedinte al PNL şi copreşedinte al USL să spun foarte clar că este o minciună completă afirmaţia lui Dinu Patriciu că ar avea cea mai mică legătură cu constituirea USL, cu negocierea temelor protocolului“, a tunat Crin Antonescu, în direct.

“Adevărul este că Dinu Patriciu nu a avut şi nu putea avea nici cea mai mică legătură, formală sau informală cu acest demers politic. Nu a avut nicio calitate, după cum nu are nicio calitate în PNL, alta decât de simplu membru. Nu a fost deloc deranjat, consultat, nici de mine şi sunt convins, nici de liderii PSD", a mai spus liderul PNL.

“Este posibil ca Dinu Patriciu să încerce să vândă, la figurat, nişte acţiuni în numele unor forţe politice, în numele unei pretinse influenţe în PNL, în USL, nu ştiu unde. E de datoria mea, ca preşedinte PNL, să avertizez piaţa că aceste acţiuni sunt false", a continuat Crin Antonescu.

Liderul PNL s-a arătat vizibil deranjat de declaraţiile lui Dinu Patriciu făcute sâmbătă la Realitatea TV: “Am respectul pe care nu pot să nu-l am faţă de o alcătuire la obârşia căreia mă aflu şi eu. Şi nu-ţi omori copiii. Aşa încât contaţi că nu plec nici din PNL, nu fac nici vreun alt partid, nu am de gând să mă amestec în jocul politic. Dar cred că, în afara politicului, în afara partidelor, pot exista mişcări civice, cum a fost Alianţa Civică, care a făcut greşeala de a se transforma în partid"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite