Criminal în serie, trimis în judecată la trei ani după comiterea ultimei fapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Arad a fost trimis în judecată ieri pentru omor deosebit de grav. Procurorii susţin că, la data de 20 iulie 2003, Gheorghe Toma, în timp ce se afla în locuinţa italianului

Un bărbat din Arad a fost trimis în judecată ieri pentru omor deosebit de grav. Procurorii susţin că, la data de 20 iulie 2003, Gheorghe Toma, în timp ce se afla în locuinţa italianului Vittorio Rinaldo Rinaldi, l-a ucis pe acesta cu mai multe lovituri de cuţit, aplicate în zona capului şi toracelui.

Cei doi se cunoşteau şi chiar îşi prezentau unul altuia diverse tinere în vederea întreţinerii de relaţii sexuale. În ziua tragicului eveniment, cei doi s-au luat la ceartă pentru o tânără, iar pe fondul scandalului, Toma l-a înjunghiat de mai multe ori pe Rinaldi.

Ulterior, ucigaşul a încercat să ascundă urmele crimei. De altfel, Gheorghe Toma a mai fost condamnat la 25 de ani în 1974 pentru un dublu asasinat. El a executat 14 ani de închisoare, iar în 1999 a mai primit o pedeapsă de trei ani de detenţie pentru proxenetism. În prezent, Toma mai este cercetat pentru săvârşirea altor două infracţiuni de omor calificat şi deosebit de grav, după ce şi-ar fi ucis fiica în 1997 şi concubina în 1998.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite