Crimele unui român şochează din nou Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român de 20 de ani este acuzat de dublă omucidere. Seria de scandaluri din jurul comunităţii româneşti din Italia continuă. Joi noaptea a fost arestat încă un român sub acuzaţia de

Un român de 20 de ani este acuzat de dublă omucidere. Seria de scandaluri din jurul comunităţii româneşti din Italia continuă. Joi noaptea a fost arestat încă un român sub acuzaţia de crimă. Claudiu Stoleru, în vârstă de 20 de ani, este acuzat de uciderea unui cuplu din Lugagnano din Sona, lângă Verona. Tânărul a fost arestat joi noaptea în portul Civitavecchia, situat la 100 kilometri nord de Roma, în timp ce se îmbarca pe o navă în direcţia Sardinia.

Stoleru susţine că gestul său a fost determinat de avansurile pe fond sexual pe care i le făcea italianul, Luigi Meche (60 de ani). Românul era angajat cu ziua pentru a-i zugrăvi vila.

Conform declaraţiei făcute de român în faţa carabinierilor din Civitavecchia, miercuri, 23 aprilie, soţia lui Meche a plecat la cumpărături şi italianul a început să-i facă avansuri.

Claudiu a luat un ciocan, l-a lovit în mod repetat, după care a ascuns corpul neînsufleţit sub nişte cartoane. Românul a fost surprins de soţia victimei, Luciana Rambaldo (57 ani), şi a decis să o omoare şi pe ea.
Claudiu Stoleru a fost transportat în cursul zilei de ieri la Verona, unde va fi interogat din nou şi judecat.

Rămâne de clarificat de ce Luciana Ramboldo a fost găsită goală, în pat. Tot săptămâna aceasta, un alt cetăţean român, Ioan Rus, a fost acuzat de vătămare corporală şi viol. Alţi doi cetăţeni români, Adrian Florea şi Romel Lazăr, au fost acuzaţi de sechestrarea unei românce şi de viol.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite