Crezi că America va permite cetăţenilor români să călătorească fără viză pe teritoriul său? Vezi ce spune senatorul PNL de diaspora, Raymond Luca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vize SUA
Vize SUA

Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat la reîntoarcerea sa în ţară, după întâlnirea de la Washington cu omologul său american, Barack Obama, că acesta din urmă susţine modificarea legii pentru acordarea vizelor. Modificarea programului Visa Waiver este cuprinsă în declaraţia comună privind parteneriatul strategic între România şi Statele Unite, asumată la nivel de şef de stat.

Crezi că America va permite cetăţenilor români să călătorească fără viză pe teritoriul său? Cât de mult crezi că va rezista România în programul Visa Waiver?

Senatorul PNL de diaspora, Raymond Luca, a declarat pentru spunesitu.ro : "O modificare a criteriilor, foarte simplă de altfel, ar fi ca indiferent câte cereri face un cetăţean român, ele să fie considerate doar una. În acest fel s-ar diminua considerabil rata de refuzuri, care este astazi semnificativ crescută de cererile multiple ale aceluiaşi petent refuzat, peste nivelul acceptabil şi în acelaşi timp legal."

Click aici pentru a citi declaraţia senatorul Raymond Luca şi spune şi tu dacă crezi că America va permite cetăţenilor români să călătorească fără viză pe teritoriul său


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite