Crema de tuia combate bolile pielii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a ne proteja pielea de eventualele infecţii bacteriene, fungice sau ulceraţii, ce pot apărea în urma contactului cu apa ştrandurilor sau a lacurilor, trebuie să apelăm la unguentele

Pentru a ne proteja pielea de eventualele infecţii bacteriene, fungice sau ulceraţii, ce pot apărea în urma contactului cu apa ştrandurilor sau a lacurilor, trebuie să apelăm la unguentele antivirale.

Crema de tuia este ideală pentru a fi folosită înainte de a ne aventura în apă. Unguentul este preparat din frunzele tinere ale arborelui Thuia occidentalis, folosite de zeci de ani în tratarea bolilor de piele şi a diferitelor forme de tumori maligne şi benigne.

Tratament împotriva şocurilor termice

Eugen Giurgiu, doctor în biochimie, recomandă folosirea acestui unguent pentru a combate crizele reumatice cauzate de băile cu apă rece sau de aerul condiţionat, precum şi şocurile termice resimţite în momentul în care înotăm.

De asemenea, crema de tuia poate fi folosită pentru tratarea ciupercilor parazite la nivelul pielii şi a eczemelor infecţioase.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite