Credite pentru IMM cu avans de 15%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raiffeisen Bank a redus avansul perceput pentru creditul Invest adresat întreprinderilor mici şi mijlocii de la 20% la 15%. Creditul Invest pentru IMM se acordă pe o perioadă maximă de 10 ani,

Raiffeisen Bank a redus avansul perceput pentru creditul Invest adresat întreprinderilor mici şi mijlocii de la 20% la 15%. Creditul Invest pentru IMM se acordă pe o perioadă maximă de 10 ani, iar rambursarea se poate face prin rate egale sau inegale, în funcţie de specificul afacerii companiei. În plus, se acordă şi o perioadă de graţie de până la şase luni.

"Din împrumut pot fi achiziţionate utilaje şi echipamente de producţie noi, extinderea parcului auto sau în alte scopuri care determină eficientizarea activităţii companiei şi extinderea bazei materiale a acesteia", a declarat Teodora Petre, manager produse IMM Medii. Valoarea împrumutului depinde de dimensiunea proiectului de investiţii şi de capacitatea de rambursare a firmei. Banca percepe drept garanţii bunurile achiziţionate, fie pe alte bunuri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite