Craiovean arestat pentru trafic de minori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Crimă Organizată Craiova au reţinut un bărbat care este acuzat că a racolat mai multe minore şi le-a obligat să se prostitueze în Italia. Gheorghe Bulga, cunoscut şi

Poliţiştii de la Crimă Organizată Craiova au reţinut un bărbat care este acuzat că a racolat mai multe minore şi le-a obligat să se prostitueze în Italia. Gheorghe Bulga, cunoscut şi sub porecla "Raţă", în vârstă de 42 de ani, membru al lumii interlope craiovene, ar fi obţinut de pe urma tinerelor aproximativ 70.000 de euro.

El a reuşit în perioada 2007-2008 să racoleze mai multe minore şi tinere din Dolj, pe care le-ar fi forţat să se prostitueze în oraşul italian Bologna. Potrivit anchetatorilor, în cursul urmăririi penale declanşate pe numele său, Raţă a încercat să convingă membrii familiei uneia dintre minore să renunţe la plângere în schimbul a 900 de lei, haine şi un autoturism.

Pentru că nu a reuşit să convingă familia tinerei să-şi schimbe declaraţiile, "Raţă" i-ar fi oferit unui cunoscut, Marius Lăutaru, suma de 10.000 de euro pentru a-i ameninţa cu moartea.

Bărbatul s-a ascuns în zona barajului Işalniţa, împreună cu Lăutaru, fiind prins în timp ce se deplasa cu minorele la un notar, unde acestea ar fi trebuit să-şi schimbe declaraţiile. Tribunalului Dolj a emis un mandat de arestare preventivă pe 29 de zile pe numele lui Gheorghe Bulga.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite