Craiova:Universitatea II a încheiat sezonul cu o remiză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această după-amiază s-a disputat ultima etapă a Ligii a IV-a Dolj. De săptămâna viitoare va începe play-off-ul, care va desemna formaţia care va merge în barajul de promovare în Liga a III-a.

Echipa a doua a Universităţii Craiova a terminat cu o remiză campionatul. În ultima etapă a sezonului regulat, “U” II a încheiat, scor 0-0, meciul de pe teren propriu cu Şcoala de Fotbal “Gică Popescu”. Scorul rundei s-a consemnat la Bârca, unde Avântul a surclasat cu 9-0 Recolta Ostroveni. Celelalte rezultate au fost: Desnăţuiul Giurgiţa - Progresul Segarcea 3-6, Tractorul Cetate - Dunărea Bechet 6-3, UT Dăbuleni - Viitorul Cârcea 2-4, Victoria Pleniţa - CS Apa Craiova 2-0, Vânătorul Desa - Dunărea Calafat 1-0, FC Leamna - CS Sopot 2-0. CS Işalniţa a stat.

Începe play-off-ul

Peste o săptămână va începe play-off-ul Ligii a IV-a Dolj. Primăvara, Avântul Bârca, Dunărea Calafat şi CS Işalniţa s-au calificat pentru faza finală a întrecerii. „Ne aşteaptă şase meciuri grele în play-off, dar sperăm să trecem cu bine de ele. În play-off cred că toate cele patru echipe au şanse egale. Noi plecăm cu un avantaj - trei puncte faţă de Bârca, patru de Calafat, dar promovarea se joacă“, a declarat Cosmin Neacşu, fundaşul Universităţii II.

Toate detaliile privind desfăşurarea play-off-ului Ligii a IV-a Dolj le puteţi găsi mâine, în Adevărul de Seară Craiova.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite